Почетна / Фудбал / Репрезентација

Партизан после победе над Ирцима: Тако то раде момци из наше Омладинске школе

Црно-бели у први план истакли своје бивше играче, стрелце у дуелу против Републике Ирске
ФОТО: М. Рашић

Партизан је објавом на Твитеру честитао репрезентацији Србије на победи на старту квалификација за Светско првенство против Републике Ирске.

Уједно, црно-бели су у први план истакли и некадашње првотимце стасале у њиховом подмлатку, уз следећу објаву:

Овако то раде фудбалери из наше Омладинске школе. Честитке репрезентативцима!

Коментари76
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

P.F.C.
Pa gde je ovaj vas Jovic i ostali igraci iz kluba koji je smesan.Sramota za sve sto prate fudbal i navijaju za taj klub.
Činjenice o golovima
130 igraca,koji su makar na jednoj zvanicnoj utakmici igrali za Zvezdu ili Partizan postiglo je do sada 801 gol za reprezentaciju(SFRJ,SRJ,SCG,Srbija).63 igraca Partizana postiglo je 419 golova a 67 igraca Zvezde 382.Medjutim,noseci direktno dres jednog ili drugog kluba,situacija je drugacija,a evo i kako:Npr.Mitrovic je postigao ukupno 38 golova ali ni jedan dok je igrao za Partizan(otisao u 8/2013 a prvi gol dao 9/2013).Sve golove je dao kao igrac Anderlehta,Njukasla ili Fulama.Takodje ni Mijatovic nije dao ni jedan gol kao igrac Partizana,Savo Milosevic samo 2 od 37.Ako uzmemo u obzir igrace koji su dali bar 5 golova za reprezentaciju a da su u tom trenutku nosili dres Zvezde ili Partizana,Zvezdini igraci su dali ukupno 143 gola a Partizanovi 120.Takodje,pri zadnjem velikom uspehu naseg fudbala(SP Italija,5.mesto)skoro sve golove dali su Zvezdasi(Pancev.Piksi i Prosinecki),Partizanovci se nisu upisali u strelce.Podaci su sa REPREZENTACIJA.RS,uz malo(vise)truda moze svako da proveri.
Toma
Može se navijati za koga god želiš ali ne možeš da se ne diviš Bobeku, Rajku, Šekiju, Milošu Milutinoviću, Meliću, R. Belinu, Durkoviću, Jusufiju, Galiću, Beari i Šoškići, Vasketu, Vukasu, Paunu, Vladici, Pižonu, Piksiju, Moci, Đurovskom.... itd, itd
slobo
"Toma"za sve koje si nabrojao se slažem ali zaboravio si najvećeg a to je DRAGAN DŽAJIĆ,BIO I OSTAO!!!
FkpCascais
Iako sam Partizanovac sledeći put kad zvezdaśi daju gol treba da uzvrate ʻE tako to rade profesionalciʻ
VotaO
Cestitke za jos jednog naseg, Jovetic

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.