Почетна / Фудбал / Репрезентација

Пикси: Нема више намештених утакмица, сумњивих резултата

Селектор Србије дао изјаву о којој ће се причати наредних дана...
ФОТО: ЕПА/Мигуел А. Лопез

Причао је селектор Србије на конференцији за новинаре и о успесима српских клубова ове сезоне у Европи, апострофирајучи резултате Црвене звезде и Партизана, односно синоћње победе против Лудогореца и Флоре. И у тој изјави поменуо је и „намештања резултата“ претходних сезона...

"Апострофирам суђење које је на високом нивоу, не постоје више саопштења и ружне речи, да се упире прстом у неког због твог пораза... Све су то позитивне ствари, нема намештених утакмица и сумњивих резултата. Нема више када прође коло овај пустио овог, све је то прошлост. Морамо да наставимо тако, то су нормалне ствари, али тако није случај био раније".

Пикси је био врло задовољан и виђеним у минулом 165. вечитом дербију.

"Био је то најбољи дерби у последњих 10 година. Тренери Станојевић и Станковић играли су фајтерски, нападачки, то је важно, тако ће се вратити и публика. Важни су и резултати у Европи за коефицијенте", поручио је Стојковић и додао да на списку нема играча из домаће Суперлиге јер верује у ову групу, а нема потребе да зове неког да "осети атмосферу" јер свакако неће играти.

Селектор је, можда и несвесно, а можда и са намером, говорио о мутним радњама, без конкретног именовања појединаца или клубова... Али, Пикси је казао сасвим довољно да се и надлежни запитају. Говорио је селектор Србије и о изградњи националног стадиона.

"Није ствар да ли Србија заслужује такав национални стадион, него је то морање. Земља попут Србије мора да има стадион који је репрезентативног квалитета и нешто што Европа има. Земље у окружењу успеле су да направе велелепна здања", изјавио је Стојковић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari
Bravo, konačno da neko javno prizna da je bilo nameštanja utakmica. Ostalo je "samo" da se kaže KO JE I DA SE KAZNI !!!
Navijači
Aha, znači do juče je bilo nameštanja, a sada ih nema! Vrlo mudra izjava, no comment...
Realno
Polako,to dolazi pred kraj prvenstva,
Trnina
Znači da je do sada bilo nameštanja. Pa nisu se onda dzaba navijači Partizana bunili.
007
A gledaš li ti što etpixuješ kako i tvoji sa druge strane brda 4 g terorišu celu ligu i za sve to vreme imaju 4 nerešen utakmice a ispadaju od omonije šerifa sve giganti iz zemalja koje su 50 na evropskoj rang listi. A da se ne namešta nije tačno. Ovi iz var sobe ne znaju il neće da prikažu sporne momente sa mnogih mečeva i kako je regularno prvenstvo kad 14 klubova dobije kikiriki i semenke od države a 2 projekta avione vozove kamione štekove. Ko će ako ne Pixi Jokan idrugi naši velikani da pljune istini u oči ako neće oni ono što svi mi obični ljubitelji ili bolje rečeno ljubitelji nekadašnjeg fudbala do 90tih znamo
No comment
Koja gomila nebuloza..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.