Почетна / Фудбал / Репрезентација

Избори у ФСС од 1. августа до 31. октобра

Извршни одбор је увео мере за примену Статута у Организацији фудбалских судија ФСС и Фудбалском савезу Региона Источне Србије. Формирани су Привремени органи руковођења у овим институцијама, чији ће примарни циљ бити да ускладе прописе и спроведу изборе
ФОТО: ФСС

Избори на свим нивоима у Фудбалском савезу Србије (ФСС) трајаће од 1. августа до 31. октобра, одлучено је на седници Извршног одбора те организације у Старој Пазови.

На седници, којом је председавао заменик председника ФСС Ненад Бјековић, одлучено је да ће одређени изборни процеси почети 18. јула, саопштено је на сајту Савеза.

Извршни одбор је увео мере за примену Статута у Организацији фудбалских судија ФСС и Фудбалском савезу Региона Источне Србије. Формирани су Привремени органи руковођења у овим институцијама, чији ће примарни циљ бити да ускладе прописе и спроведу изборе.

На челу Привременог органа Судијске организације налази се некадашњи судија Дејан Делевић, а чланови су Бранко Павловић (ФС Војводине), Марко Поповић (ФС Београда), Дејан Димитријевић (ФС Региона Западне Србије) и Милош Гагић (ФС Региона Источне Србије).

Председник Привременог органа за руковођење ФС Региона Источне Србије биће Зоран Игњатовић, потпредседник Владан Гашић, а чланови су Милош Митровић, Иван Николић и Хаџи-Иван Ђорђевић.

Именована је и нова Такмичарска комисија којом ће руководити председник ФС Косова и Метохије Игор Уљаревић, док су чланови комисије Раде Поповић, Мирослав Стојановић, Миодраг Цвијић и Марко Осмајлић.

ФСС упутио је финансијску помоћ Фудбалском савезу Региона Косова и Метохије за едукацији 10 најперспективнијих тренера са те територије.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Navijači
Počistiti od podruma do tavana!
007
Jel moguće da neko iz našeg najstarije kluba Vojvodine nikad nije bio predsednik fs. Dokle samo projekti i sateliti. Kosta Hadži jedan od osnivača Vojvodine je bio gen sek 1930 kad smo u Montevidea bili 3 što je dan danas najveći naš uspeh na SP. Ako ćemo biti sujeverni nek bude izabran Vojvodinaš za predsednika pa da konačno i osvojimo SP. Ko bi mogao da bude a da ima znanje ugled i poslovnost. Možda Milan Lane Jovanović... Aklamacijom ili tajnim glasanjem.. Svejedno
Nije Lane za Predsednika
Nemoj da se ljutiš, evo prelistavam u glavi, ali nikog iz Vojvodine ne vidim na tom mestu. Predsedništvo bi trebalo da bude sastavljeno od petočlane komisije. Dva predstavnika iz BG (Partizan i Zvezda) jedan predstavnik Vojvodine (regije) i po jedan sa Istoka i Zapada. Ali ljudi od ugleda u fudbalu. Ne Kokeze, Karadžići, Terzići, Vučelići i slični...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.