Почетна / Фудбал / Репрезентација

Митровић: Поносан сам, најлепши дан у животу

Млади крилни фудбалер додао је да се нада да ће добити минуте на терену на мечевима против Шведске и Норвешке
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Црвене звезде Стефан Митровић (20) изјавио је да је поносан због позива у А репрезентацију Србије и да му је ово најлепши дан у животу.

Митровић се нашао на списку селектора Драгана Стојковића Пиксија за мечеве Лиге нација против Шведске у Београду 24. септембра и Норвешке 27. септембра у Ослу.

Пресрећан сам, јер је позив у репрезентацију Србије остварење дечачког сна. Ово је за мене један од најлепших дана у животу, уз онај када сам потписао за Црвену звезду. Хвала и управи клуба која ми је посветила пуно времена, разговарајући са мном и саветовала ме да прихватим позив Србије, иако сам имао и опцију да играм за Канаду. Изузетно сам поносан што сам на списку, као и што је ту Ераковић, саиграч из клуба, пријатељ и неко ко ме је дочекао и у младој репрезентацији, и у Звезди, а сада ће то учинити у А тиму”, изјавио је Митровић за званични сајт Црвене звезде.

Млади крилни фудбалер додао је да се нада да ће добити минуте на терену на мечевима против Шведске и Норвешке.

Немам страх, мислим да су то увидели и навијачи Црвене звезде, с обзиром да сам се брзо адаптирао у екипу и верујем да ће такав случај бити и са репрезентацијом. Даћу све од себе да се изборим за деби, а за мене је ово велики подстрек и мотив да наставим даље да радим и да се доказујем”, поручио је Митровић који је одиграо пет утакмица и постигао два гола за младу репрезентацију Србије.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ga
Molim menadžment Zvezde da dovede još par Afrikanaca! Mnogo će nam pomoći, jer ovi dosadašnji su se već dokazali sjajnim igrama protiv Šerifa, Rendžersa, Makabija, Monaka, kao i protiv Partizana, TSC i N. Pazara!
hypatija
Uprava napolje !!!
Karlo Veliki
Mitrovic jeste buduci potencijal za reprezentaciju, ali u ovom trenutku prerano je za poziv, jer je druga-treca rezerva i u CZ...Po stilu igre podseca me na Srebrenka Repcica, koji je nekada igrao za CZ.. Mitrovicu, u ovom trenutku u CZ preti stagnacija, jer je njegov nacin igre igra bez spica, a CZ je dugo gradila igra na Pavkovu, pa i sada tako igra, iako Pesic nema potencijal Pavkova...Mitrovic nema centar sut.. Neka me Mitrovic demantuje.
@Karlo
Ma isti Lianko, sta bi sa njim?
Frojdovac
Valjda će Stefan Mitrović, igrajući za reprezentaciju Srbije, dobiti šansu da počne neku utakmicu u prvoj postavi Zvezde, a ne da bude rezerva Afrikancima dovedenim u Zvezdu, sa raznih pozajmica! Mitrović osim brzine ima i zavidnu tehniku, dok ovi rezervisti iz Afrike, dovedeni sa raznih pozajmica, nemaju samo jednu sitnicu, a to je – tehnika!
Neko iz mase
Mitrovića je Piksi pozvao u reprezentaciju Srbije, jer je izuzetno brz i dribla u trku, što je retkost! Zvezda ima tri krila koja su izuzetno brza i to: Mitrovića, Bukarija i Mustafu! I dok Mitrović dribla u trku, dotle Bukari i Mustafa nemaju dribling u trku, nego svaku situaciju “1 na 1”, pokušavaju da reše pretrčavanjem protivnika. Da apsurd bude veći Bukari i Mustafa imaju prednost u Zvezdi, u odnosu na Mitrovića i Mitrović im je treća rezerva u rotaciji! Kako su igrali Bukari i Mustafa, videli smo sinoć u Trabzonu, kao i nešto ranije protiv Monaka, Partizana i TSC! Bukari i Mustafa nisu imali blage veze, jer teško je protivnika samo pretrčati! Podrška mza Mitrovića!
Slaninar@Neko
Kada je tako dobar zasto ne igra u zvezdi sem na kasicicu. Piksi popustio pod pristiscima, opet menadzeri stavljaju igrace u repr kao u reklamu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.