Почетна / Фудбал / Репрезентација

Скупа грешка Пантића, Швеђани савладали Орлиће у Новом Саду

У првој од две планиране провере, у дебију новог селектора Младена Додића, Орлићи су поражени на „Карађорђу”. Нису можда заслужили да изгубе, али приказано није било довољно за тријумф
ФОТО: Н. Неговановић
Србија – Шведска 0:1 (0:1)
Стрелац: 0:1 – Ишак у 35. минуту.
Стадион: „Карађорђе”. Гледалаца: 1.500. Судија: Милан Илић (Србија). Помоћници: Дејан Петровић и  Јовица Милин (оба Србија). Жути картони: С. Срнић (Србија), Јохансон, Бафо, Левицки, Ишак (Шведска).
СРБИЈА: Дмитровић, Стојковић, Лазић, Пантић, Петровић, Чаушић, Радоја (од 46. Брашанац), С. Срнић (од 73. Ковачевић), Јојић (од 73. Ђурђевић), Чаврић (од 63. Милуновић), Пешић.
ШВЕДСКА: Карлгрен, Јохансон, Холмен, Бафо, Аугустингсон, Талили (од 80. Густавсон), Хилмарк, Левицки, Тиблинг (од 89. Баркрот), Хргота (од 71. Класон), Ишак.

 

Минималац, као опомена, пред оно што нас још очекује. По првом делу првог полувремена изгледало је да ћемо изаћи на крај са дисциплинованим и чврстим Швеђанима.

Уз лагану теренску иницијативу, чак и прилике за гол, слаба завршница је Србију скупо коштала. Швеђани су, осим тог једног поготка, у првом делу утакмице само једанпут били успешни.

У 23. минуту слободан ударац је извео Чаушић, а на само два-три метра од шведске мреже Пешић није био успешан, Шведска одбрана је успела да га изблокира.

И онда, кад смо се најмање надали, Швеђани су повели. У 35. минуту Александар Пантић је као последњи играч одбране направио неопростиву грешку.

Могао је с том лоптом да уради шта је хтео, али се спетљао и изгубио је у двобоју са Ишаком. Шведски играч није одбио поклон, лако је решио двобој с нашим голманом Дмитровићем – 0:1.

И у другом полувремену, Орлићи су били активнији, јер су се Швеђани определили за затворену игру и евентуално контранападе. Нисмо, међутим, били успешни тамо где је било најпотребније, у последњој трећини терена.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zole
Dokle ce se pozivati kiksara Aleksandar Pantic, dokle?! Pa taj je gori od Miljkovica i Krnete zajedno !!
Zole
Vitas, Cirkovic iz Partizana...ima tu jos kandidata, Lakic-Pesic, svi oni su bolji od kiksare Pantica koga ne mogu ocima da vidim, jedino se postavlja pitanje da li je veca rupa na beku ili na stoperu!
mare
gde mu je vitas
Nele
Jedan poraz i odmah skidanje glave! SVASTA!
Manemoj
A sa cime je on zasluzio da vodi? Koji uspeh on im kao trenerß
misa tumbas
A da je mesto Pantica počeo Sojic. .....
Jovanča Micić
Dodiću, odlazi !!!
ercov
Umesto da buducnost naseg fudbala vodi neki dobar i perspektivan trener . . .

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.