Почетна / Фудбал / Репрезентација

Урош Ђурђевић одбио позив за младу селекцију

Изненађење је да међу 23 путника за Чешку није Урош Ђурђевић из Витеса, чије име није изостављено ниједном од првог окупљања младе репрезентације

Ђурђевић је пропустио последњих шест утакмица за клуб, рекао је да психолошки није спреман за ЕП. Жели да се посвети почетку припрема Витесеа за следећу сезону. Постоје проблеми око интереса клуба и репрезентације, личне ставове некад можемо да разумемо, а некад не – објаснио је Додић.

Александар Чаврић, такође, није уврштен на списак.

Предност сам дао другим играчима – кратко је образложио селектор.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Baja
Zato sto nisu igrali,eto iz to kao razloga. A siguran sam da boljeg krilnog igraca od Cavrica nemamo u tom uzrastu.
Aca Bg
Da budem iskren, ovod Dodiću se ni ja ne bih odazvao! EJ BRE, selektor nam je čovek koji je otpušten iz osrednjeg kluba zbog loših rezultata!!! Druga stvar, dečko treba da gleda od čega će da živi a ne da učestvuje u cirkusu zvanom "Lični interesi TOLE vs TERZA"!!!
Milovan Z.
Bravo Aca delijo za komentar, sam si objasnio koliko je vama zvezdasima bitna Srbija I interes Srbije ! Ti si cirkusant Aca pre svega a ovamo pametujete mi smo ponos Srbije a podrzavas igrace koji ne zele da igraju za svoju zemlju !
igor d
Vise nista nije sveto,samo ne znam dali bi mogao da se tako ponasa da je clan reprezentacije neke druge zemlje...npm Engleske,Nemacke...za Markovica a narocito Mitrovica znamo da vuku povredu cele sezone a i ovaj drugi je u prilici da on i klub naprave dobar transfer pa je u igri puno toga.Pa i zvezdu mogu da razumem,klub je u ocajnoj finasijskoj situaciji....Jovic je isto vuko povredu,igrao za vise selekcija u klubu...verovatno se svi plase eventualne povrede i izostanka tog potencijalno dobrog transfera,verovatno i ti koji su otkupili deo njegovog ugovora se pitaju...Ristic slican slucaj,pripremaju ga za sledecu sezonu da bi i njega unovcili sledece leto ali Djurdjevica ne razumem.Tamo skoro da ne igra,igra za mladi tim a ovo mu je bila sansa da dobrim igrama na EP natera ljude iz Vitesea za vecu sansu u prvom timu ili ako puno ne racunaju na njega da igrama privuce paznju drugih klubova i potrazi srecu na drugom mestu.Uglavnom ne opravdavam ni jednog igraca ako razlog nije pravi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.