Почетна / Фудбал / Репрезентација

Млађи омладинци: Трио из Партизана није добио дозволу да игра за репрезентацију

Иван Томић, селектор млађе омладинске репрезентације Србије (играчи рођени 1998. године и млађи) одредио је 18 играча за турнир у јапанском региону Нигата од 17. до 19. јула
ФОТО: Д. Жарковић

Позвани су: голмани Александар Станковић (Црвена звезда), Марко Илић (Војводина);

дефанзивци Никола Пејовић (Црвена звезда), Александар Ловре (Војводина), Дамјан Гојков (ОФК Београд), Марко Стојановић (Рад), Марко Бачанин (Јагодина);

везисти Лука Аџић (Црвена звезда), Марко Чубриловић, Томислав Тодоровић (Партизан), Александар Месаровић (Војводина), Стефан Тврдишић (ОФК Београд), Лука Марковић (Напредак), Ерхан Машовић (Напредак);

нападачи Сава Петров (Партизан), Милан Пановић (Црвена звезда), Вања Вучићевић (Чукарички).

На списку нема Доминика Динге (Војводина), Зехрудина Мехмедовића (Чукарички), Филипа Чермеља, Јована Нишића, Николе Дукића (Партизан), они нису добили дозволе клубова да се одазову позиву.

Србија ће на турниру у Јапану играти против домаће селекције, региона Нигата и репрезентације Мексика. Прошле године против истих ривала играла је наша генерација 1997. годишта.

Класа 1998. квалификације за ЕП 2017. почеће на јесен следеће године. Иван Томић је после неуспешних борби за континентални шампионат у кадетској конкуренцији на функцији селектора заменио Дејана Говедарицу.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
Tomic je jedna prevara od trenera! Koga zove i kako radi pojma nema!!
ja
a sta ce sad da kaze "moralista" Pantic sa SOS kanala,mislim ovo je 100 put da otkazuju ali nikad partizanovce ne proziva vec samo Zvezdase i to sto dvojica povredjenih nisu isla a otisla "samo" 4 igraca na SP
Povratak kralja PM#8
Ti upoređuješ SP U20 i neki kadetski turnir u sred pripremnog perioda? Čoveče, Čermelj je bio na pripremama sa prvom timom, Nišić bio sa prvim timom u Čačku, to su igrači već na pragu prvog tima, a ti bi da igraju za kadete?
Nikola
Ponovo crvena zvezda minira reprezentaciju i toleta, pa dokle ljudi vise? A vidite patriotskog partizana.
nadimak
imam ja jedno, jel kriv i Tole?
gou
isto pitanje. koliko puta si se budio?
Прикажи још одговора
Miki
Samo vi spinujte... Dzabe perete Terzica i drustvo iz zvezde...
Ekolog
Mali Nik Ola je na svim informacijama pod imenom i "IDEJOM",KONZUMira sve u SŽ,u stilu USA,ünd österreichische simbollen.Sada Ima i Lyons karticu.
Nikola
Cudni ste vi botovi kako zivite u nekom svom svetu maste, kao hijene ste, a toliko manipulsete da je to neverovatno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.