Почетна / Фудбал / Репрезентација

Опсежне припрема Албанаца за меч са Србијом

Фудбалски савез Албаније и државни званичници увелико се припремају за организовање утакмице против репрезентације Србије у квалификацијама за првенство Европе, преносе албански медији.

Како наводи Спортал.ал, албански премијер Еди Рама, министри одбране и унутрашњих послова састаће се у уторак у Тирани са председником ФС Албаније и шефовима обавештајних и безбедносних служби и започети са опсежним припремама за утакмицу високог ризика, у октобру у Скадру.

Истиче се да је циљ састанка да се меч организује „у складу са највишим европским стандардима”.

Прва утакмица два национална тима, прошле јесени у Београду, прекинута је пред крај полувремена при резултату 0:0, када се изнад терена појавио дрон са заставом такозване „Велике Албаније”, након чега су навијачи улетели на терен и уследили су инциденти.

Раније овог месеца Суд за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС) одбио је жалбу Фудбалског савеза Србије и победу у тој утакмици доделио Албанцима, па Србија на табели И квалификационе групе има минус два бода, тако да је без теоретских шанси да одена континентални шампионат следеће године у Француској.

Албанија, с друге стране, има 10 бодова и дели друго место са Данском, иза Португалије са 12 бодова.

Утакмица између репрезентација Албаније и Србије игра се 8. октобра на стадиону „Лоро Борићи” у Скадру.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ништа од реванша
Штета што ми немамо неког да их дронује. Ми имамо само ове удбашке марионете да ураде нешто против своје земље.
Pravedan
Kao sto vidim najlakse je da se nekoga kritikuje. Jagodina je odlicno organizirani klub sa izvanredan stadion i prelepe klupske prostorije sto nemaju i neke mnogo popoznate evropske klubove ,prijatelje koji mukotrpno ali na posteni nacin stvaraju po Evropi, iako je kao klub i njegovog osnivanja samo pre nekoliko godina . Zbog toga se nemoze reci jednostavno da ovaj gospodin nista ne razume. Sa pravom se moze reci etekako da je primer za mn. druge klubove.
znam ih
Ma napraviće neko s*anje 100% !
SRBIN
Rajković - Vulićević - Nastasić - Ni.Maksimović - Kolarov - Matić - Ne. Maksimović - Tadić - Živković - Mitrović - Kostić (4-3-3 Formacija) Ovakav sastav u Skadar i pre toga protiv Jermenije! Verujem da ih dobijamo barem 1:0 ali da ih pošaljemo u baraž u nadi da će tamo ispasti!
Marko
ne slazem se skroz jer Ni. maksimovic i vulicevic nisu za repku. Rajkovic, Bane, Veljkovic, Babic, Kolarov, Ne. Maksivovic, Matic, Tadic, Zivkovic, Kostic, Mitrovic

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.