Почетна / Фудбал / Репрезентација

Рајковић: Надам се да ћу добити прилику против Јерменије

Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић рекао је да се нада да ће се наметнути селектору Радовану Ћурчићу и да ће добити прилику да заигра у квалификацијама за Европско првенство на утакмици против Јерменије
ФОТО: ФИФА

Надам се да ћу добити прилику да заиграм. На мени је да се трудим и наметнем селектору. Спреман сам у сваком случају за национални тим... Немам проблема с тим – рекао је Рајковић новинарима у Старој Пазови на окупљану репрезентације.

Србија ће у петак од 20,45 часова у Новом Саду дочекати Јерменију у утакмици шестог кола Групе И квалификација за Европско првенство. Репрезентација је последња у квалификационој Групи И и нема шансе да се пласира на Европско првенство у Француској.

Три дана после тога, селекцију Радована Ћурчића очекује и пријатељски меч са Француском у Бордоу.

Он је додао да је мотив репрезентације да се до краја квлаафикација национална селекција што боље уигра.

Покушаћемо да се уиграмо за квалфикације за Светско првенство у Русији. Дај боже да ја будем нека врста талије, тачније моје појављивање на жребу за квлафикационе групе у Санкт Петербургу и да ћемо на крају учествовати на Мундијалу 2018. године – рекао је Рајковић.

Рајковић је у суботу потписао петогодишњи уговор са Макабијем из Тел Авива, а бивши голман Црвене звезде је већ у недељу дебитовао за израелску екипу.

Задовољан сам дебијем. Битно је да смо добили. Тешка је утакмица била, али победа је победа. Знао сам да ћу добити прилику да заиграм, пошто је спортски директор звао мог менаџера да пожуримо са потписивањем уговора – рекао је Рајковић.

На питање новинара да упореди српски и израелски фудбал, Рајковић је рекао да нема велике разлике.

Нема посебно велике разлике. У Израелу се игра само много брже, али ниво није виши. Тактички смо ми овде много обученији – казао је 20-годишњи голман.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Logicno da ce biti prvi golman.I ne samo protiv Jermenije vec na svakoj utakmici jer je decko pet puta bolji i od Stojkovica,Brkicai Zivkovica zajedno.I grobari to moraju priznati bez obzira sto mrze Zvezdu.
ANALIZA
Zvezda je sampon
Luka
Decko,Zvezda nije SAMPON vec SAMPION!!!
Olos u Upravi
PRODAJA RAJKOVICA JE BRUKA I SRAMOTA ZA CELU UPRAVU ZVEZDE!!!
Nikola
Zvezda nema pojma. Najbolji je Partizan, eto priznao sam.
Lule
Kao reprezentacija nikad necemo nista uraditi zbog podela na Zvezdu-Partizan, momak je najbolji mladi golman na svetu, a ti si zreo za .... idi prati Albaniju korisniji si njima nego nama.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.