Почетна / Фудбал / Репрезентација

Мандић: Одлуку сам донео ја, нећу да коментаришем Сивићев избор

Мандић, стрелац првог гола у финалу против Бразила (2:1), нашао се на списку селектора Бранка Брновића за утакмице против Лихтенштајна и Молдавије у квалификацијама за првенство Европе
ФОТО: З. Шакотић

Јутрос сам званично добио позив и прихватио сам да играм за Црну Гору. Одлуку сам донео искључиво ја. Имам подршку пријатеља, породице и клуба – кратко је рекао Танјугу Мандић, уочи поласка за Подгорицу.

На питање да ли ова „неочекивана одлука” има везе са чињеницом да се није нашао на списку селектора младе репрезентације Србије Томислава Сивића, Мандић је рекао да нема коментар.

Мандић је рођен у Херцег Новом, каријеру је почео у Игалу, а потом за Војводину и Рад, пре него што је стигао на Баново брдо.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Za pocetak....prvo reprezrntacija CG(Montenegro) je jaca od srpske,drugo montenegrini su ga zvali a ovi nasi nisu.I sta sad!! Ja licno mislim da nama u Srbiji nisu potrebni igraci(NI U JEDOM SPORTU)koji se ne osecaju kao Srbi I koji nece da igraju za Srbiju. uzgred(btv)Isuvise mnogo imamo na raznim mestima crnogoraca iliti montenegrina koji se ne ponasaju kao gradjani Srbije(npr Karadzic)...zao mi je sto ne mogu da uticem ali mislim da im nije mesto u Srbiji ...a gde ce...SIROKOM (nazalost ne polje) BRDO.
Srb
Veliko razočaranje
Pear PG
Bravo Mandiću, vratio si se svojoj domovini. :)
The COMSAT ANGELS
Pošto sam iz herceg novog znam odlično situaciju oko Mandića.Sve je to zakuvao njegov otac koji nema ako vjerujete ništa Srpsko u sebi i normalno je da jedan mladi glumac montenegro orjentacije igra za crnu goru i ne treba oko toga dizati prašinu ...Jedan nikola peković koji je navodno srbin nije igrao za srbiju a bio je pristao ...ako ga je volja sada idi i u Burkinu Faso ali Srpski pasoš vrati ako imaš imalo obraza ...tipično crnogorski ...Svaka ti čast Prlainoviću i sestrama Dabović ...ali neka vam ona slika sa Mandićem ostane za uspomenu kao slikanje sa izdajnikom ...
Bojan
Care, Da li to što je neko srbin treba da igra za Srbiju!!! To je ludost, pa Mandić nema veze sa Srbijom, a pri tom nije srbijanac. Inače Prlainović i sestre Dabović su izdajnici, kao i ti... Osim toga, izbjeglice iz BIH koje su naselile HN i gdje im je pruženo utočište umjesto da vole CG oni rade sve da je uruše.. Ludilo...
Znas ti
Ti sigurno znas grupu the Rolling Stones. Idi gledaj vaterpolo i zensku kosarku, ekspertu, pojma nemas ni o fudbalu ni o Srbiji ni o Crnoj Gori. Pozdravio te Mulic, btw...
Прикажи још одговора
Aha
Sta se sve ne radi samo da bi se digla cijena na trzistu. Mislim, ne interesuje me, ali je poprilicno pateticno.
NinoL
Srećno mu bilo! I treba nam tako kada Srbiji razni menadžeri sastavljaju reprezentacije. Paunu niko nije smeo da ponudi nešto slično i videli ste rezultat. A videćete i Sivićev.
Aha
@NinoL Daj, ne lupaj! Kao Paunu nije niko smio da sastavlja tim, a SVIM drugima – bar tako vi tvrdite – sastavljaju? Sta je to Paunovic toliko drugaciji od ostalih, pa kao njemu niko nista nije smio reci? 'Ajd' malo razmisli, pa onda komentarisi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.