Почетна / Фудбал / Репрезентација

Караџић: Уговор са Адвокатом до краја ЕП

"Постигли смо договор са Адвокатом после преговора. Уговор још није потписан, а очекујем да ћемо у наредна три-четири дана обавити процедуру за именовање новог селектора"
ФОТО: voetbalprimeur

Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић рекао је да очекује да ће уговор с новим селектором Диком Адвокатом бити потписан у наредна „три-четири” дана.

Постигли смо договор са Адвокатом после преговора. Уговор још није потписан, а очекујем да ћемо у наредна три-четири дана обавити процедуру за именовање новог селектора – рекао је Караџић агенцији Бета.

Адвокат би Србију требало да води кроз квалификације за Европско првенство 2016, које почињу у септембру.

Уговор ће важити до краја Европског првенства. Наравно, ако се пласирамо, биће аутоматски продужен – рекао је Караџић.

За сада се не зна коју функцију ће преузети Друловић, али ФСС очекује да остане у организацији.

Друловић је члан наше организације. Ако се све ово заврши и испуни, као што очекујемо, сешћемо и разговараћемо наредних дана са њим о његовом статусу – рекао је Караџић.

Адвокат има 66 година, а у каријери је предводио бројне клубове и репрезентације. У више наврата је био селектор Холандије, а водио је, између осталих, Русију, Белгију и Јужну Кореју.

Од клубова је водио, између осталих, ПСВ, Ренџерс, Зенит, Борусију Менхенгладбах. 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Borg
U 1.utakmici kvala cemo videti je li Advokat mafijaski trener. Ako mu budu igrali najbolji,nema problema.
Gravediggaz
Ko su najbolji? Treneri ih gledaju i na treningu za razliku od nas. Na Advokata nisu mogli da uticu ruski kriminalci, za koje se ovi nasi obicna buranija.
Ja ne znam da li ludim ili me je vreme potpuno pregazilo i ne snalazim se u ovom kalu od morala, prepotencije, nesposobnosti i kriminala. Mi smo u fudbalu imali i Evropskog prvaka i finalistu kupa šampiona, reprezentaciju koju se respektovali. I šta se dešava - dolazi njegovo veličanstvo TOLE za vreme čije vladavine postajemo reprezentacija treće kategorije a klubovi na granici četvrte i pete kategorije. Vrhunac svega je angažovanje stranaca na mestu selektora. Pa zar nam nisu džaba uzimali novce i Klemente i na desetine anonimaca koji su preko raznoraznih "menadžera" dovodili pojačanja ali samo za svoj džep jer za klubove su bili neupotrebljivi????!!!! Pa ima li nekog normalnog da tome stane na put i da ne budemo svetski otpad u fudbalu, da razvijamo podmladak koji bi se kod nas afirmisao a ne prodavao za "šaku dolara" a posle se prodavali po dvadesetostrukoj ceni. NARAVOUČENIJE: oterajmo ovo zlo od Toleta kada neće sam a ode a zašto ostaje - pitam se pitam!!??? Voli nas čovek.
Gravediggaz
Ostavite Drulovica da pece zanat, pa jednog dana da on preuzme. Treba nauciti od boljih i zauvek iskoreniti Bata Djorinu skolu fudbala.
ercov
Bas tako,staviti Drulovica uz Advokata da uci i prikuplja trenersko iskustvo pa jednog dana da ga nasledi u reprezentaciji. Trener Nemacke Lev je bio prvo pomocnik Klinsmanu da bi ga posle nasledio iako je javnost bili protiv njega, na kraju se uspostavilo da je Nemacki Savez bio u pravu a on im se oduzio osvajanjem SP. Jedno je gajiti navijacku simpatiju prema nekom od trenera a drugo je biti realan i prihvatiti nesto sto se ne bi smelo dovoditi u pitanje, a to je, kvaliteta trenera Dika Advokata.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.