Почетна / Фудбал / Репрезентација

БРЖИ ОД ВРЕМЕНА: Симић погодио 0,3 секунде пре краја!!!

Србија је први пут у полуфиналу Европског првенства у футсалу, а јунак је Крагујевчанин Милош Симић, који је погодио 0,3 секунде пре истека времена
ФОТО: М. Рашић

На асистенцију капитена Марка Перића, Милош Симић је из волеја поцепао мрежи Ивањака, а на сајту УЕФА стоји да је на семафору остало само 0,3 секунде до краја!!!

Милош Симић - бржи од времена!

 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
Ti verovatno ni rekreativno ne mozes da ga igras....
gepard
ja ne osporavam atraktivnost ovog sporta i da je jako interesantan za televizije da ga prenose ali ne moze da ima vecu medijsku paznju od npr kosarke, rukometa ili odbojke... neka oni osvoje zlato, to bi bilo sjajno ali problem je sto srbija polako pada u onim velikim sportovima kao sto su fudbal, odbojka i rukomet (kosarka jos pliva) i pocinje da se zanosi nekim perifernim sportovima... to je poenta moje price a ne nekog da omalovazavam... pozdrav!
FkpCascais
Nemoj da si takav, pa nije futsal baš toliko bezvezan, U Portugalu ga recimo prate puno, u Španiji, Italiji, Brazilu, Argentini... Prikazuje se na Eurosportu u celom svetu. A komentatori je baš dobro da sa više osećaja prenose, ja bi voleo kad bi i našu ligu tako prenosili a ne onako mrtvo, a moraš da priznaš da je gol dat u zadnjoj sekundi zaista spektakularan, ovo prvenstvo je veoma uspešno što se spektakla tiče.
Прикажи још одговора
gepard
obican rekreativni sport

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.