Почетна / Фудбал / Репрезентација

НИШТА ОД ПРОШИРЕЊА АРЕНЕ: Загреб остаје рекордер испред Београда

УЕФА и Фудбалски савез Србије имали су велику жељу да се капацитет Арене прошири за мечеве полуфинала и финала, али због безбедности и техничких услова, тако нешто ипак неће бити могуће да се изведе у кратком временском року
ФОТО: Н. Неговановић

Капацитет дворане остаје 11.161 седиште, а атмосфера ће и даље бити паклена, баш као и на претходним мечевима нашег националног тима.

- Полуфинале ће се одиграти у истом амбијенту, који је интиман, лепо делује и компактан је. Не можемо да задовољимо техничко-безбедносне услове у веома кратком року да би обезбедили захтеве и квалитет који се намеће за већи капацитет. Иза завесе је терен за загревање тако да, нажалост, нисмо у могућности да то урадимо - рекао је Здравко Јокић, директор УЕФА Футсал ЕУРО.

У продаји је још остао мањи контигент улазница за полуфинале и финале, али с обзиром на пласман Србије у саму завршницу, вероватно ће и тај број планути.

Све ово говори и да неће бити оборен рекорд по посети, постављен 2012. у Загребу на мечу полуфинала ЕП Хрватска – Русија 2:4 (14.300 гледалаца).

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vucic
Ma samo vi daje Covicu da organizuje polufinale i postavi njegove brojace karata. Obaramo rekord sigurno. Bice najmanje 150 000 ljudi. Pa,covek je vec razradio sve seme.
vrlo vazno
Uh, kakava steta! Samo se bavima obaranjem nekakvih nebitnih rekorda, spinuje se , a to samo pokazuje da je nacija u velikom problemu, ophrvana beznadjem, sto neko pokusava da relaksira obaranjem raznih glupih rekorda. Svaki rekord kad-tad bude oboren, tako da to ama bas nista ne znaci, osim sto pokusavaju da se izlece nekakvi kompleksi.
ssss
sssssss
Bili
Ne mora,ali da smo nesposobni jesmo,samo neka uzmu medalju,a ne samo obaramo neke naduvane rekorde u gledanosti,kada dodju i kurta i murta!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.