Почетна / Фудбал / Репрезентација

ОКРЕНУО ЋУРАК: Душан Тадић сада хоће да игра за Србију

После разлаза ФСС и селектора Радована Ћурчића, са којим је био у спору, играч Саутемптона најавио да се враћа у национални тим
ФОТО: И. Милутиновић

Душан Тадић из Енглеске поручује да жели поново да игра за Орлове.

- Такво питање не треба више ни постављати. Наравно да желим да играм за репрезентацију Србије. Нема више никаквих препрека, тако да ћу се сигурно ставити на располагање новом селектору. Наравно, ако ме буде позвао – казао је Тадић за Моцартспорт.

После непозивања за тест мечеве Орлова у марту Тадић је рекао да је начин на који се селектор Ћурчић односи према њему омаловажавање.

Ћурчић је рекао да је репрезентација изнад њега и Тадића.

Саво Милошевић је истакао да такви као Тадић репрезентацији не требају!

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

За пример другима
Заувек му треба забранити и да гледа Србију а не да игра !
Vosa
da je igrac zvezde ili partizana naslov bi bio:majstor se vraca: ovako ako je NS,Nis,Kragujevac,Cacak,Subotica,Krusevac idu ovako bezobrazni naslovi
@Vosa
Slazem se sa tobom oko blizanackih naslova, ali ni on bas nije za majstor se vraca.
007
naravno da treba da igra DUĆA koji je jedan od najkreativnijih igrača u premijerligi p,a zar je malo dati 8 golova i 9 asistencija u timu koji se bori u takvoj ligi za LE i valjda i imi imamo igrače kakvi su mu saigrači u svecuma samo treba naći trenera tj. selektora kao što je KUMAN a imamo ga u VELJKU,BOBETU JOKANU...
Labud
Da neko u FSS ima imalo dostojanstva ovom manekenu bi se zahvalio. Nista nije pruzao na utakmicama, najmanje se trudio od svih a misli da je on iznad selektora i repezentacije.
Da baba ima...
Da postoji savez niko se ne bi ni svadjao ni sa kim... Tole odlazi!
Aca Bg
Nije on nista okrenuo, rekao je da nece da igra dok je Curcic selektor!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.