Почетна / Фудбал / Репрезентација

ПОТВРЂЕНО: Славољуб Муслин нови селектор Србије!

Искусни фудбалски стручњак Славољуб Муслин нови је селектор Србије, саопштио је национални фудбалски савез.

Он је на данашној седници Одбора за хитна питања ФСС именован за наследника Радована Ћурчића.

- Са Муслином ће бити потписан уговор до краја предстојећег квалификационог циклуса за Светско првенство које ће 2018. године бити одржано у Русији, уз аутоматску опцију продужетка до евентуалног пласмана у бараж ,као и на сам завршни део Мундијала у случају учешћа нашег најбољег националног тима на светској смотри - наводи се у саопштењу ФСС.

Некадашњи тренер Црвене звезде на клупи државног тима дебитоваће 25. маја у Ужицу против Кипра.

Муслин је током каријере водио француске клубове Брест, По, Бордо, Ланс, Ле Ман, марокански Видад, Левски из Софије, Металург из Доњецка, као и руске Локомотиву, Химки, Амкар и Краснодар, Анортозис на Кипру, белоруски Динамо, као и белгијске Локерен и Стандард Лијеж.

Са Звездом је освојио три титуле државног првака, уз два купа, док је шампион био и са Левским и Видадом.

Србија ће у квалификацијама за Светско првенство у Русији 2018. године играти у групи са Републиком Ирском, Молдавијом, Аустријом, Велсом и Грузијом.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Srećno ti Slavoljube... al smo se mi duplo usrećili!
Zole
Miroslav Djukic i Slavisa Jokanovic su mnogo mnogo bolji izbor, ali je sasvim razumljivo sto nece da imaju posla sa ovim lesinarima iz fss
Svrca
Ja sam za Djukića al ajde ti njega ubedi da vodi reprezentaciju.
pogled sa Avale
SREĆNO, novom selektoru !!!...........volim fudbal, volim Srbiju !........novi selektor je "apsolutista".......... samo ON !!?..........takvi ljudi nekada uspeju da naprave rezultat !?.........to je izbor FSS, kako su do sada radili tako ce proci i zavrsiti ( Tole ) ?..........kada ce se u Srbiji birati selektor na osnovu unapred postavljenih kriterijuma, plana i organizacije, da selektor bude na vrhu strucnog i naucnog sistema rada u reprezentaciji ???
Artiljero
Ovo je logičan i jedini mogući izbor za selektora. Muslin ima određeno iskustvo i uspeh u ovom poslu, a pritom je i domaći(srpski) trener. Svi ostali naši treneri bi ovu lakrdiju u savezu glatko odbili. Djukic, Jokanović, Stanojević, Antić, Grof Božović, Paunović su za 10 godina ispred Muslina ali nisu podobni. Sportski pozdrav
Labud
Nista, da upalimo svecu za srpski fudbal. Muslin i Kokeza. Olicenja postenja i morala, pre svega integriteta. Jedan pimp, drugi gospodin procenat. Muslin, pa sta je taj uradio u poslednjih 10 godina osim dobijao otkaze. Jedino sto mi je kao partizanovicu posebno drago je da nije Tumba izabran, pa da se opet baca drvlje na slavni klub. Eto Bogdanovu i ekipi i savez i selektor po njihovoj meri, valjda cemo sada moci da gledamo fudbal bez incidenata. A kakav ce kvalitet biti? Sigurno ne bolji, bar ne u sustini.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.