Почетна / Фудбал / Репрезентација

Муслин пред меч са Кипром: Видећемо доста дебитаната, присутна велика жеља

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је данас да не сумња да ће сви играчи дати свој максимум и истакао да је код целог тима присутна велика жеља за доказивањем.
ФОТО: М. Јелисавчић

Фудбалска репрезентација Србије ће се у сутрашњој пријатељској утакмици састати са Кипром, а тај меч биће уједно и први на ком ће Муслин водити тим.

Имали смо један тренинг, упознали се, а оно што могу да кажем јесте да ме радује жеља свих репрезентативаца. Они су играчи високог нивоа, очекујем да се прилагоде новим захтевима, испуне оно што будем тражио од њих. Не сумњам да ће сви дати свој максимум у овом тренутку, јер видим да је присутна велика жеља – рекао је Муслин на конференцији за медије у хотелу „Палисад”.

Селектор је најавио да ће репрезентације деловати офанзивније и да ће играти са више нападача.

Мени је важно да се играчи што брже прилагоде том систему. Сигурно је само да ћемо деловати много офанзивније, играћемо са више нападача. Желимо да будемо ефикаснији, опаснији по гол противника, убедљивији у завршници. Хоћемо да кренемо напред, у сваком смислу.

Нови стратег националног тима, најавио је да ће у тиму бити доста дебитаната.

– Видећемо доста дебитаната. Тим, наравно, знам, али не могу да га саопштим. Сада нећу да рачунам на оне играче који су током викенда имали напорне мечеве, као Тошић или Стојиљковић, а то значи прилику за неке нове снаге. Добиће шансу да ме убеде да могу на њих да рачунам и када буду почеле квалификације. Све зависи само од играча – закључио је Муслин.

Репрезентативац Србије Немања Матић рекао је да је атмосфера у репрезентацији одлична.

Други дан смо заједно, селектор нам је објаснио шта се тражи од нас, тимски и појединачно. Атмосфера је добра и сада остаје да будемо прави на терену - рекао је Матић и нагласио да се нада великом броју навијача на стадиону у Ужицу.

Народ овог краја воли фудбал, воли репрезентацију и уверен сам да ће доћи у великом броју. А са правом, искреном подршком све је лакше – закључио је Матић.

Пријатељска утакмица између репрезентације Србије и Кипра, на програму је сутра од 17 сати на стадиону у Ужицу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lex
Ima li prenosa?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.