Почетна / Фудбал / Репрезентација

Србија пропушта ЕП, али и рекордну зараду, само за учешће осам милиона евра!

Фудбалске репрезентације, њих 24 које учествују на првенству Европе у Француској, поделиће рекордних 301 милион евра од наградног фонда
ФОТО: Јутјуб

Како пише Л'Екип, поменути износ већи је за чак 35 одсто у односу на прошли шампионат у Пољској и Украјини 2012. године.

Само за наступ на ЕУРО сваки Савез добиће по осам милиона евра, освојени бод вреди 500.000, а победа милион европских новчаница.

Награда за пласман у осмину финала износи милион и по, четвртфинале два и по, док ће полуфиналисти инкасирати четири милиона евра.

Нови шампион Европе добиће додатних осам милиона, а поражени три милиона евра. Европско првенство у Француској одржаће се од 10. јуна до 10. јула.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bond
Mala digresija, znate li ko kod nas prenosi Evropsko prvenstvo? Zabrinut sam pošto sam korisnik monopolskog IPTV-a, a Arena je već najavila da neće prenositi utakmice sa tog prvenstva. Unapred hvala!
Sale
Zahvalimo se Toletu i Curcicu, a vidim da i Muslin zove iste neznalice u reprezentaciju.
Bojan
Nista strasno, taj novac uzece Albanci koji su se plasirali ispred nas. Ko nam je kriv sto ne znamo da igramo fudbal, a I kada igramo ne znamo sta znaci pobeda. To je nasa surova realnost, pa neka drugi zaradjuju, kada smo ocajni.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.