Почетна / Фудбал / Репрезентација

Терзић поручио Војводини: Пустите играче у репрезентацију, заборавите уско клупски интерес

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић позвао је челнике Војводине да омогуће фудбалерима који су на списку селектора Славољуба Муслина да против Катара играју у дресу са државним грбом
ФОТО: М. Рашић

Селекција играца из Суперлиге Србије у четвртак гостује Катару, а портал Мондо je објавио да Војводинa неће пустити четворицу играча са списка (Филип Малбашић, Богдан Планић, Новица Максимовић, Александар Палочевић) и да дозволу има само Владимир Ковачевић.

Терзић истиче да ће Звезда са задовољством пустити својих пет првотимаца у Катар - Филипа Манојловића, Михаила Ристића, Марка Петковића, Марка Полетановића и Срђана Плавшића.

- Највећа част за сваког играча представља играње у дресу са државним грбом. То је нешто о чему сања сваки спортиста ове земље. Не знам ко је донео одлуку да Војводина не дозволи својим играчима да испуне свој сан. Црвена звезда у недељу има тешко гостовање у Ивањици, и гледајући уски клупски интерес, волели бисмо да играчи не иду на тако далек пут, али ни једног тренутка нисмо размишљали да ли да се одазовемо позиву селектора Муслина - рекао је Терзић.

Он је истакао да се нада како ће људи из Војводине увидети греешку и дозволити својим играчима да заиграју за државни тим јер су то заслужили својим досадашњим играма.

- Морамо да водимо рачуна и о нашем савезу, интерес државног тима мора увек бити изнад клупских интереса и сви заједно морамо изаћи у сусрет захтевима свих репрезентативних селекција - поручио је Терзић.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Žeza
Kakav predsadnik kluba takvi i navijači. Delije ha ha ha velike patrijote a nigde ih na severu kad igra reprezentacija. Oni da pričaju o patriotizmu oni i ovaj prevarant. NAPRED VOJVODINA!!!
Limeni
Vidi,vidi pa Terza je živ! Evo javlja se.Nije ga bilo poprilično.Verovatno pokušava da negde udomi ove strance koji ništa nisu pokazali.Ali moraju da igraju,imaju za naše usloive basnoslovne plate.Pokazalo se da nam nisu ni trebali.Sa Miloševićem,Račoćem ,Orlandićem,Sikimićem,Srnićemi ostalim iz Zvezdinog pogona imali bi isto bodova.Terzi je ostalo još da proda Ristića i zaokruži priču o prodaji Zvezdinih bisera.Hvali se kako je smanjio dug a ustvari prodao je Zvezdinu decu ništa ne uloživši u njihov razvoj.Došao je na gotovo i sa menadžerima pokupoi pare.Takvom čoveku nema mesta u Zvezdi!Nažalost to nema ko da cvidi.
doktor
Vidi Doktora al je rekao svaka mu cast a u prvoj postavi 7 stranaca , hahahahaha?
Labud
Tako je bio interes kada si Klementeu uvaljivao polovnjake iz svog kluba? Pa onda Jovica i Ristica onako vozao. Smesno od koga dolazi.
Marko NS
Što to ne poruči svojim Delijama?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.