Почетна / Фудбал / Репрезентација

Србија са Молдавцима игра на стадиону Партизана

Терен на стадиону Црвене звезде у катастрофалном је стању
ФОТО: В. Марковић

Орлови ће Молдавију дочекати у Хумској. Терен на стадиону Црвене звезде у катастрофалном је стању, почетак промене подлоге планиран је за 28. август и логична је промена домаћина дуела са репрезентативцима бивше совјетске републике.

Одлуку би данас требало да потврди Одбор за хитна питања ФСС.

Мимо протокола, како изискује пут визни режим са Републиком Ирском, селектор Србије, Славољуб Муслин, саопштиће списак играча тачно 17 дана уочи септембарске премијере.

Дуели са Молдавијом, 2. септембра у Београду, и у Даблину, три дана касније, дефинисани као кључни на путу ка Мондијалу у Русији, могли би да отклоне добар део дилема, уочи октобарске одлуке и гостовања Орлова у Бечу.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spasilac
Kao i trava na stadionu, tako i zvezda, a bogami i partizan, kao i svi ostali... RASPALI...
Nula
Cim se igra na raspalom lavoru mislim da gubimo utakmicu provereno!
Stara I prava nula
Evo jos jednog plagijata, bez svog imena, koji uzima tudje. Tebi momak da nije mozda covic drzao casove transparentnosti. Zivi bili takvi ko ti I covic, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Nadji sebi dostojno ime I nemoj da brukas moje. Ja Nula sam navijac Partizana I nikad nisam volio covica, terzica I ostala Go..a koja vode fmpczdivu I fkcz.
Maestro Mozzart
Da ne bude zabune, igra se na stadionu Partizana, jer se u isto vreme u komsiluku odrzava sampinjonijada tj. sajam pecuraka. Ulaznice za utakmicu ce se prodavati na stadionu Partizana, dok je ulaz u Pecurkanu slobodan! Pecurke, pecurke to je prava stvar, ko ne vole pecurke nije normalan, hej!
Calimero
Da ponovim,definicija imaginacije : pametan i duhovit grobar ....
Zvezdas
Sta bi sa FSS koji ce da finansira letos travu? Na kraju nista? Eto to vam je FSS bruka i sramota.
Miki-Gvelf
Pa valjda i za 1% moze da se zameni trava....mada se ne slazem sa tobom za Labuda, sve sto je napisao je istina....
Labud gluperda
to je 1% a ne 0,1%
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.