Почетна / Фудбал / Репрезентација

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОН ЖУРНАЛА: Погледајте шта је Славољуб Муслин рекао о Сергеју Милинковић-Савићу (ВИДЕО)

После осам година, Србија је на Мондијалу. Ових дана, Славољуб Муслин је најтраженији човек српског фудбала
ФОТО: Н. Неговановић

У четвртак, од подне, са селектором Орлова разговарају и читаоци Журнала. Позивом на телефон 011/330-13-82, од подне до 13 часова, љубитељи фудбала моћи ће да поставе Муслину питања и уживо чују кључног човека у последњој успешној мисији српског фудбала.

Велики број питања био је у вези са непозивањем Сергеја Милинковић-Савића, првотимица Лација, у репрезентацију Србије.

Све одговоре селектора Муслина моћи ћете да прочитате у Журналовом Магазину, који добијате на поклон уз сваки купљени примерак нашег листа у суботу.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Kriterijumi za pozivanje ,verovatno ,su razliciti....pa moze i da se pogresi...a to se obicno kasno sazna...Ali SKROMNOST pa i realnost g.Muslina nije na visini...nije se Srbija kvalifikovala "zahvaljujuci njegoj strucnosti" nego zahvaljujuci zrebu tj TEZINI PROTIVNIKA U GRUPI i to na jedvite jade. Mislim da je jedan dan slavlja "uvrh glave" i da vec sada MORA da se radi...a price sa blogrima,novinarima pa i osobljem FSS ostavi za posle SP ...ili ce do toga doci u toku a dobro bi bilo da ne bude na samom pocetku.
Ivan
Kad Muslin kaže - Sergej igra na Tadićevoj poziciji, to znači u okviru Muslinove "taktike". Jasno je inače da Tadić i Sergej nisu ista pozicija. Ali Muslin igra bez kreativne sredine, što je bolno očigledno u igri reprezentacije, i za klasičnu desetku kod njega nema mesta.
Nemanja
Sve je jasno, ako Kežman da pare, mali će u reprezentraciju, jer tu se kod Muslina bez para ne ulazi!
Grobari bgd
Kako je narod zaludjen i glup ja ne verujem! Kakav bre Muslin,on se ne pita ni u svojoj kuci,mafija postavlja igrace koji imaju lose karijere da igraju za srbiju da bi ih sto bolje prodali.da nije tako igrali bi i savic i markovic i zivkovic i sulejmani i nikola sroiljkovic koji je za mitrovica bog itd..musline svako ce vam dati 5 komada i otici ces kao usran znas i sam.SRBIJA DO TOKIJA
lupetaš
Veze nemaš, srojiljkovic je jedan bezvezni trkac, takvih momaka ces 10 naci sad na ulicu da izadjes. A što se mafije tiče, pa nisu ni oni glupi, i oni bi da im igrači igraju na Svetskom, valjda... Promeni sport, grobi...
joca
e moj musline ne znas ni koju poziciju igra kaze tadicevu a on mozeda igra od zadneg veznog da ofanzivnog veznog hitno smenjiti muslina da se ne obrukamo u rusiju sa njim jer smo imali ubedljivo najlaksu grupu i jedva prosli sta kad nam dodju ozbiljne ekipe kako onda igru da imamo samo bi se brukali
kvrga
decko, tog koji te naucio da pises, njega najuri.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.