Почетна / Фудбал / Репрезентација

Носиоци у баражу Швајцарска, Италија, Хрватска и Данска

Фудбалске репрезентације Швајцарске, Италије, Хрватске и Данске повлашћени су на сутрашњем жребу баража за Светско првенство и за ривале могу да добију Северну Ирску, Шведску, Републику Ирску и Грчку
ФОТО: Ројтерс

УЕФА је распоредила селекције на основу објављене ФИФА листе и то пошто се Данска "угурала" испред Северне Ирске због два пораза "северњака" од Немачке и Норвешке овог месеца.

Швајцарска има најбољи рејтинг у доигравању јер је 11. на свету, Италија је 15, Хрватска 18, Данска 19, док су међу неповлашћенима Северна Ирска (23), Шведска (25), Република Ирска (26) и Грчка (47).

Жреб је на програму у уторак од 14 сати, прве утакмице баража играју се 9. и 11. новембра, а реванши 12. и 14.

У преостала два меча баража осталих квалификација играју Перу против Новог Зеланда, Хондурас - Аустралија, а чекају се још три места за пут у Русију из афричких квалификација.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sibenico
mi nemamo sto da trazimo dalje !! Nismo zasluzili ici dalje !! Ajme majko ako izvucemo Grcku, onda mozemo slobodno i ne igrati tu utakmicu jer su bolji od nas !!
Saki
Sreca nasa pa nismo zapali u zreb. Ocigledno je da bismo tu bili najlosije rangirana ekipa (38). Zanima me bas da li smo najlosije ranvirana reprezentacija koja je direktno ostvarila plasman, racunajuci pozicije kad su kvalifikacine tek pocele? Mi smo tad bili 50 i neko mesto...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.