Почетна / Фудбал / Репрезентација

Муслин: Живео у заблуди, нећу да ми састављају списак

Доскорашњи селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин изјавио је да је смењен јер није желео да да му први човек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза саставља екипу
ФОТО: Н. Неговановић

Кокеза је у новогодишњем издању „Недељника“ изјавио да је Муслин добио отказ јер је одбијао да у репрезентацију зове талентоване фудбалере попут Сергеја Милинковић-Савића, Милоша Вељковића и Немању Радоњића и да је на тај начин избегнут ризик да они прихвате позив другог националног тима.

- Очигледно је да сам последња два месеца живео у заблуди, јер сам мислио да више нисам селектор зато што нисам допустио да ми председник ФСС саставља списак играча и прави тактику за Мундијал у Русији - рекао је Муслин за Вечерње новости.

Уместо Муслина за селектора је именован његов помоћник у квалификацијама Младен Крстајић са којим је договорен уговор до Светског првенства у Русији.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
Ja Vam gospodo zelim 1 bod protiv Kostarike, a to ce biti i nasa realnost, a mozda i moj veliki optimizam......jer bez kormilara brod ide tamo gde hoce stihija ! Krstajic , cak i da zeli ,nece moci da sastavlja tim . A u tekstu i pise vrlo precizno da je on selektor samo do Svetskog prvenstva ,ali ne i tamo.
FSS CZV company
Тобожња свађа на релацији роштиљџија-доктрокознакојечега је замлаћивање глупе навијачке масе и затупљене јавности. Није главни разлог био СМС, јер од њега нико нема користи из ФСС. Пустили су они и отерали више добрих играча, јер није било уградње (давно Мисимовић, Миле Новаковић, у задње време Арнаутовић, Иванић, Суботић...). Главни разлог био је Радоњић. Одлазак у Русију, клупа и обавезан улазак у игру бар на по 10 минута. То је 10 милиона. Терзи 3, Кокези 2, Звезди званично 5. У тој причи није било Муслина. Али има Крстајића. И не само у тој причи. Гледајте сад циркус до поласка у Русију. Да могу, повели би у Русију и Кангу и Боаћија, са све Талеком и Доналдом... Фримпонг није споран.
gičin ja
BRAVO. TO JE KOMENTAR. SVAKA TI ČAST.
Урош
Браво! Само тешко да ће они иког продати за такве паре, каквих десет милиона , то су напумпане цифре, да се доктор кознакојечега увуче навијачима, да га не зову лоповом.
Knego
Ipak, trebao si pozvati ovu trojicu.
lazar matić
- Ako je SMS zaista razlog onda je Muslina i trebalo oterati.
Dragan
Kokeza i procenti...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.