Почетна / Фудбал / Репрезентација

Младенови Орлови спремни, желе победе у пријатељским утакмицама!

Српски нападач Александар Пријовић рекао је да његова екипа жели победе у предстојећим пријатељским утакмицама како би направила добру увертиру за Светско првенство у Русији
ФОТО: Твитер

Фудбалери Србије отпутовали су у Торино, где ће у петак од 20.30 играти пријатељску утакмицу против Марока. Србија ће четири дана касније у Лондону играти против Нигерије.

- Спремни смо за ове две утакмице, идемо да победимо, остваримо добар резултат и направимо лепу увертиру за оно што нас касније очекује. Ко ће да игра и буде стартер, питање је за селектора, а на нама играчима је да будемо спремни - рекао је Пријовић, пренео је Фудбалски савез Србије.

Фудбалер Вердера Милош Вељковић рекао је да се опоравио од повреде.
 
- Био сам повређен, опоравио сам се и тренирао тако да сам спреман. Сваки играч жели да игра, али одлука је само на селектору. Надамо се добром резултату у оба меча -
 навео је штопер Вердера.

Селектор Младен Крстајић због повреда не може да рачуна на Вујадина Савића и Сергеја МилинковићСавића, а остали играчи су спремни.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Juznoprugas
Ako je Savic jos uvek povredjen.Zasto nisu pozvani Fejsa ili Raca Petrovic?
Antilegenda
Za Fejsu nemam informaciju, ali legenda kaže da se Raća zaposlio u nekom baru u centru Lisabona i da mu poslodavci ne daju slobodno, a i nije baš u nekom treningu.
007
da nastave niz svojih slavnih prethodnika i ostvare 4. pobedu iz 4 meča sa Marokom a poslednju smo igrali daleke 64. na OI TOKIO kad smo pobedili 3 1..pa može tako i sutra pred SP RUSIJA i opet OI TOKIO 2020...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.