Почетна / Фудбал / Репрезентација

ОРЛИЋИ НА ПУТУ КА ЕП 2019 У ИТАЛИЈИ: Рецка број шест

Млада репрезентација вечерас (20 часова) у Гибралтару жели да настави низ непобедивости
ФОТО: И. Милутиновић

Лука Јовић и Иван Шапоњић најбољи су пример да некадашњи чланови вечитих ривала, Црвене звезде и Партизана, могу да сарађују вансеријски на терену и ван њега. Кроз године дружења, у репрезентативном дресу, постали су велики пријатељи.

Круна актуелне генерације младих репрезентативаца и нападачког двојца може да буде прво место на Европском првенству, којем изабраници селектора Горана Ђоровића теже. До сад све иде као подмазано, победе се нижу, остварен је максималан учинак у првој фази, одлична прилика за нову рецку биће вечерашњи ривал Гибралтар.

- Наш циљ је јасан, морамо да победимо. Такви мечеви су најтежи, јер сви очекујемо да ће да буде лагано и да смо већ освојили бодове. Знамо да је Гибралтар победио Македонију. Да се то нама не би догодило, мора мо да будемо од старта максимално концентрисани - казао је шпиц Ајнтрахта Лука Јовић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 17. март. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marinko
Pa Djorovic je Saponjica izbacio iz reprezentacije da bi guro ovoga koga uvek guraju da mu Saponjic ne bih smetao cudi me da je pozvao svetskog sampiona Sapu najboljg strelca i najboljeg igraca u ovoj generaciji ,cak Djorovic nesme da ih stavi da zajedno igraju u tandemu gde su vrlo dobar tandem al to je iz straha da se Sapa nebih bolje pokazao i dao vise golova to je budali jasno sta se radi i steluje i ko se kako gura u Reprenzetaciji

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.