Почетна / Фудбал / Репрезентација

ЕКСКЛУЗИВНО - Крстајић: Немојте да ме питате кога (више) нећу звати

Селектор Србије Младен Крстајић први пут у медијима после Светског првенства у Русији
ФОТО: Бета/АП

Ништа више неће бити као што је било! Одлучан да искористи поверење и идеје спроведе у дело, Младен Крстајић је архивирао мондијалско штиво, извукао поуке и окренуо се предстојећим изазовима. Први пут после Светског првенства огласио се и за Спортски журнал отворио душу одговарајући на питања о мондијалским, али и данима у којима фудбалска Србија очекује ново лице репрезентације у Лиги нација и успешне квалификације за Европско првенство.

- За све репрезентације, па и за нас Лига нација је такмичарски изазов, али и прилика да формирамо тим који ће успешно играти у квалификацијама за Европско првенство. Кад кажем да формирамо, не мислим наравно да ћемо да стварамо неку нову екипу,  него да момцима који су већ добили прилику у Русији придружимо неке друге перспективне играче који стицајем околности нису били на мондијалу…

Најављујете освежење, зар није логично – рез?

- Шта значи рез? Не могу да кажем “рачунам на ове, а на ове друге  - не”. То би било и ружно кад бих рекао. Али, Светско првенство је било показатељ ко може и у којој мери да игра за репрезентацију. Неких промена свакако ће бити, али, немојте да ме питате кога нећу звати!

Можда је лакше: кога ћете звати?

- Још је рано да причамо о списку, али на њему ће бити момци који у дужем периоду могу да представљају окосницу репрезентације, као и неколико старијих неопходних да млађим играчима помогну у процесу преузимања одговорности…

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milos
zemljo, otvori se. zar je moguce da ovaj ostaje da radi u fudbalu.
Novi talas
Nadam se da će se Liga Nacija iskoristiti za uigravanje tima, pre sve odbrane: Rajković - Šehović, Nastasić, Milenković, Gajić.
Rrr
Kaze covjek "Na Svjetskom prvenstvu je video ko moze da igra, a ko ne" Sjedi i placi. To selektor, ddruze moj to si trebao da znas prije prvenstva ali ocigledno je da si nula od trener.
Žika
Ovog lika - VAJNOG IZBORNIKA - nemamo šta ni pitati.jer se isti nizašta ni ne pita.
Miki
Jos te nisu smenili?Zbogom pameti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.