Почетна / Фудбал / Репрезентација

Тадић: Наивно примали голове; Максимовић: Тражимо време

Српски фудбалер Душан Тадић изјавио је да није задовољан ремијем са Румунијом (2:2) и да „орлови“ могу више да прикажу него што су на старту Лиге нација, након што су освојили четири бода
ФОТО: Н. Неговановић
Нисмо задовољни, мислим да смо заслужили победу и били бољи. Наивно смо примали голове, а морали смо да дамо још неки. Требало је да имамо шест, а не четири бода, али верујем да ћемо на крају бити први - рекао је Тадић новинарима после утакмице на стадиону Партизана.
 
„Десетка“ репрезентације и Ајакса сматра да је Србија могла боље да одигра на старту новоформираног такмичења против Литваније и Румуније.
 
Не волим да дајем оцене. Било је добрих и лоших ствари. Сигурно да може боље и треба да тежимо ка томе.
 
Тадић је похвалио младе играче рецима да су се добро показали.
 
- Млади момци су добро одиграли, трудили су се и дали све од себе. Поседују квалитет, драго ми је због њих. Верујем да ће бити још бољи - навео је он.
 
Његов саиграч Немања Максимовић сложио се са Тадићем да је Србија била бољи ривал од Румуније.
 
Резултат је незаслужен, одиграли смо одличну утакмицу, али смо поново имали падове концентрације. Вечерас смо кажњени за то… Ипак, мислим да треба да наставимо да играмо овако, публика је то препознала, сви смо били као тим. Нажалост, нисмо победили, али вратиће нам се - наводи Максимовић.
 
Везиста шпанског Хетафеа позвао је јавност на стрпљење због подмлађеног састава.
 
Мислим да сам солидно одрадио свој посао, као и остатак екипе. Дуго нисмо играли заједно, променили смо доста играча. Потребно је време, млади смо и бићемо све бољи - закључио је Максимовић.
 
Србија наредни меч у Лиги нација игра против Црне Горе у Подгорици 11. октобра, а потом три дана касније у Букурештсу против Румуније.
Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Joca
Vreme vam isteklo-
007
ajde Dućo i Mitre razdrmajte i ostale drugare kad ovi iz fss ne znaju...improvizujte ko Moka nekad...76

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.