Почетна / Фудбал / Репрезентација

Немања Матић: Не знам зашто јавност има превелика очекивања од нас!

Кад смо били финалисти ЕП или СП па да сад ми морамо да наставимо успешан низ – пита се везиста Србије
ФОТО: И. Веселинов

Неупућени су били изненађени да је Немања Матић утакмицу против Румуније почео на клупи. Операција трбуха по завршетку СП у Русији узрок је што везиста Србије још није спреман за две утакмице у четири дана.

Уласком на терен у 71. минуту меча у Хумској Матић је покушао да покрене Орлове, уочи последњег судијског звиждука натерао је на интервенцију голмана гостију Татарушануа.

Очекивали смо шест бодова из прва два сусрета, али ипак, није лако победити два пута у кратком периоду. Млађи репрезентативци  искористили су шансу да се наметну. Заправо, не постоје млађи и старији већ добри и мање добри играчи – цени само квалитет Немања Матић.

Матићу се не свиђа целокупна атмосфера око репрезентације не само после Светског првенства у Русији:

Не знам зашто јавност има превелика очекивања од нас. Кад је то наша репрезентација играла финале ЕП или СП, па сада ми треба да наставимо успешан низ? Зна се и колико земаља више улажу у фудбал од наше. Причало се уочи утакмице са Румунијом да ћемо играти на празном стадиону, али ипак, није било тако. Може да се деси да изгубимо, да одиграмо слабије, међутим, увек дајемо максимум. Позивам људе да нам помогну у сваком мечу јер нам то значи. Пре него што сам постао репрезентативац гледао сам све утакмице са трибина.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 12. септембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvazimodo
Igraš u Engleskoj, a Litvaniju smo dobili minimalcom.
VNikolić
Isti ovaj Matić je pre godinu dana izjavio "takav smo narod, jedan poraz i sve dobro se zaboravi". A sada mu smetaju očekivanja
Crni
Matiću, sram Vas bilo što ste pustili niz vodu Muslina, koji je od vas napravio ekipu, osvojio prvo mesto u grupi i odveo vas na najprestižnije fudbalsko takmičenje,Amateri i polusvet ga smenjuje, a Vi reprezentativci svi ćutite kao p.....Gde vam je moral i poštenje, da ne kažem m...?
hulk
Niste igrali pred praznim.tribinama jer je fss podelio 10 000besplatnih ulaznica a ne zato sto hoce neko da vas prati
Deki
Ne brukaj se vise sa takvim izjavama Koje veze nemaju.Litvance ste jedva dobili protiv rumune nereseno kuci i vi ste presecni.Za ivanovica,bastu,milojevica,nastasica,fejsu,stojkovica,duska tosica nema mesta dok ima za rukavinu Rodica lukica i tako neke poluigrace.Kokeza i krstajic cirkus se nastavlja poklonili 10000 karta ne iz dobre namere nego bili su sami svesni da nece Niko normalan da ide da ih gleda pa ajde za one Koje nemaju veze da pomisle da su 15000 gledalaca sa kuoljenim kartama ali ne bilo je samo 5000 sa kupljenim kartama i hvala bogu jer vecina su primetili sta se radi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.