Почетна / Фудбал / Репрезентација

Мистериозни заменик капитена: „Да, Немања Матић је спреман да погине за Србију, као што је његова отаџбина спремна да га поново изда”

Заменик капитена фудбалске репрезентације Србије Немања Матић узбуркао је јавност објавом на Инстаграму у којој је написао да је Србија спремна поново да га изда, али није најјасније објаснио на шта је тачно мислио
ФОТО: Н. Неговановић

Како је раније саопштио Фудбалски савез Србије, ас Манчестер Јунајтеда Немања Матић због повреде задобијене протеклог викенда против Њукасла неће моћи да помогне саиграчима против Црне Горе и Румуније у Лиги нација, али је било најава да отпутује у Подгорицу заједно са менаџером Жозеом Мурињом.

Да, Немања Матић је спреман да погине за Србију, као што је његова отаџбина, с истим ентузијазмом, спремна да га поново изда. И урадиће она то. Немај никакву сумњу, мој Немања”, остао је недоречен Матић у поруци говорећи о себи у трећем лицу једнине.

Матић се није појавио на окупљању репрезентације у Кући фудбала у Старој Пазови, за разлику од капитена Александра Коларова, који такође због повреде пропушта ову акцију.

Он је и раније изражавао незадовољство на друштвеним мрежама, тада према српским медијима речима да ће да их бојкотује, али се касније предомислио.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Riki
Izdala je Srbija i mnogo vece junake od fudbalera, pa tako nema sumnje da ce i njih pre ili kasnije pustiti niz vodu
SRBA
Ne zaboravi samo da Srbija, to smo MI!
Маки
Цитирао је вашег колегу из Политике Апостола....
...raduje se zbog srpskog napredovanja
A kako treba da je raspolozen igrac reprezentacije koja gubi, koja loše igra, koja nema selektora, glave, repa, navijača, prošlosti i budućnosti? Možda mislite da treba da cveta od radosti? I mene su kao navijača izdali, i ja ću ponovo doći na stadion. I neću biti raspoložen. Ima nas milion. Svi smo mi Matić! Maksimalna podrška, Nemanja, šta god mislio i rekao!
Marko
Nista cudno, posle kraha u sledece dve utakmice klupko ce poceti da se odmotava i Krstajiceva lazna kreacija ce poceti da pokazuje pravo lice jer tu nema tima. Igraci nisu nikada bili za smenu Muslina,samo je Bane to pokazao, ostali su bili kukavice,cutali su da bi igrali na SP,a ne zarad mira u timu koji vise ni ne postoji.Trebali su odmah bojkotovati savez i Krstajica, a ono sitne duse kao i u svemu u jadnoj Srbiji.
@marko
Onog "postenog" Muslina o kojem danas pisu u Belgiji kako je naplacivao preko svog menadzera da igraju njegovi igraci. Taj Muslin mislis? Hajde vise umuknite sa tim penzosem!
Unoduetre
Meni su ovi fudbaleri totalno nejasni likovi, uvek neke afere i neki konflikti
JA
Bas, ma svadjaju se sami sa sobom. Foliranti nevidjeni svi! To ljubljenje grbova po klubovima, zaklinjanje na ljubav u svaki u koji dodju, te izjave 'poginucemo na terenu', "dacemo 110%", ljutnje na svaku kritiku navijaca, selektora, trenera....izgleda samo sa menadzerima imaju super odnose jer tu nista ne cujemo nikada! Ljudi igrajte fudbal, to vam je posao za koji ste neverovatno dobro placeni cak i kada igrate kod nas, zapamtite da ipak "igrate', ne radite, igrate se. Uzivajte, i pustite politiku, klubastvo, lazna obecanja, i sujetu pre svega.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.