Почетна / Фудбал / Репрезентација

Неоправдана љутња Крстајића, уз лоше поређење Радоњића и Пријовића

Младен Крстајић наљутио се на новинаре после утакмице у Букурешту
ФОТО: Н. Неговановић

Питање за Младена Крстајића због чега није увео Александра Пријовића у другом полувремену јер су Румуни играли с десеторицом, постављено је ко зна који пут.

Селектор Србије сам је говорио о могућности да коначно заигра у формацији 4-4-2 и упари Митровића и Пријовића на једној утакмици.

Крстајићево подсећање да је на мечу против Швајцарске у Русији ризиковао увођењем Немање Радоњића уместо Луке Миливојевића па ни тад није био добар представницима медијима, више је израз тренутног гнева него ствар за поређење.

 Пријовић је ипак, класичан нападач, а Радоњић крило коме је дао шансу од почетка меча са Румунијом.

Боља игра у односу на почетак Лиге нација заслуга је и селектора Србије, али као и већина младића које је, с правом, увео у тим, и селектор је такође на путу афирмације.

Уколико сачува прво место у Лиги нација Крстајић би стекао кредит пред квалификације, што му међутим, не гарантује учешће на ЕП.

Предводник Орлова зна да је дужан да одговара на сва питања и да и на тај начин креира слику о себи у јавности.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

liks
kad svi znamo ko je radonjiću menadžer.komedija od igrača sedi na klupi marseja.
Pedja
Glupa su uopste poredjenja. Radonjic kad je usao umesto Milivojevica je nesto treba izbegavati, jer ubacujes napada umesto veznog. Protiv Rumunije nije problem sto nije poceo mec sa 2 napadaca, vec zasto nije ubacio drugog napadaca kad oni imaju igraca manje. Umesto toga on menja levog beka i to ne sa levim vec desnim bekom, da bi desnog beka slao na levu stranu. Pritom Rumuni nisu mogli ni centar da predju pa nam odbrana nije ni trebala.
odlazi
Krstajicu odlazi
Бојан
А ко ће бити одговоран ако се ми непласирамо и виши ранг дивизије? Да ли сте Крстајићу сигурни да ћемо добити и Црну Гору и Литванију у Београду. Немојте бити превише сигурни, шта ако нас црногорци изненаде, па се и не пласирамо, кога онда да псујемо и прозивамо......новинаре, вас или нас навијаче?
Бојан
Волим ја са тобом друже да полемишем. Није инат, већ друже мој реалност. Превише се опустимо, па губимо бодове. Где су нам бодови у Румунији, у Београду смо од њих изгубили два бода и два у Румунији, то је четири. Да смо их освојили, а требали смо, онда би могли да кажемо да смо јако близу. Лопта је округла, никада се ништа не зна. Задње коло ће одлучити све. Сачекајмо епилог. Да се којим случајем рачунају само утакмице са Румунима, ми би испали, обзиром да смо играли 2-2 у Београду и 0-0 у Букурешту. Верујем да ће ти друже сада бити мало јасније. Јави се.
Madjionicar
Druze, o cemu ti pricas? Pogledaj tabelu! Koji smo na njoj? Prvi, drugi, treci? Zadnji? Koji smo? Znaci, ti bi da pricas o necemu totalno hipotetickom (sta ako se ne plasiramo?) i to je po tebi totalno validno i ima smisla, a stvarnost (prvi smo u grupi i korak od promocije), to se pretvaras kao da ne postoji, odnosno kao da nije nista? Pa, covjece, jesi li uopste svjestan koliko ti je komentar absurdan? A o zlonamjernosti iza komentara da ni ne pricam. Srecom, jedno je, druze, sto ti ocigledno prizeljkujes da nam se desi, a nesto sasvim drugo realnost. Srbija ce biti prva u nasoj grupi u inat tebi i svim laznim patriotama kao sto si ti!
Drinkwater
Kriv je što nije ciganin i što se ne zove Muslin. Kriv je što je živ. Kriv je kad cigančetu da šansu da igra 90min jer ovde svi ciganski mediji pišu o njemu kao o "Kristijanu Ronaldu" a da mu je igrao Prijović umesto "Ronalda" i u tom slučaju bi opet bio kriv. Kakogod okreneš kriv je! Ma kriv je i za onih 6:1 u Parizu! Važno je i bitno za sreću "zvezdaške javnosti" da je veliki stručnjak za Lučane i Surdulicu, ultraofanzivni Šestko nevin!
Rambo
Drinkwater, bilo bi dobro da su te Tata ili Deda naučili zašto su navijači Zvezde od ustaša u Zagrebu u borbi za Titulu nazvani ciganima. E tada kada to saznaš znaćeš da je srbin nazvan ciganinom. Nastavi tako, kao ti pomenuti u Zagrebu !!! Ne znaš ni šta pišeš!
ma sta nam naprica
Ili je kriv sto je Partizan ispao u SEZONI KUPANjA... Mali klupcic koji ne moze ni drugorazredno takmicenje da izbori je nasao da proziva ucesnika Lige Sampiona. Mozda je kriv sto je pola igraca odustalo od reprezentacije zbog njega, mozda je kriv sto nismo mogli grupu da prodjemo na svetskom, mozda je kriv sto ne mozemo Rumuniju da pobedimo, mozda je kriv sto smo jedva Litvaniju pobedili, mozda je kriv sto protiv jedinih ozbiljnih ekipa ne moze da ostvari pobedu.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.