Почетна / Фудбал / Репрезентација

Ђоровић: Нисам овде да испуњавам жеље, квалитет играча на првом месту, не занимају ме клупске боје

Творци пласмана на ЕП у Италији и Сан Марину (16-30. јун), рођени 1996. и 1997, добили су заслужени одмор и наредне репрезентативне обавезе имаће у марту
ФОТО: З. Миловановић

Селектор младе репрезентације, Горан Ђоровић за пријатељске мечеве са Црном Гором, у Петровцу у четвртак и дан касније, са Македонијом у Подгорици, повео је млађе снаге, углавном 20-годишњаке.

Творци пласмана на ЕП у Италији и Сан Марину (16-30. јун), рођени 1996. и 1997, добили су заслужени одмор и наредне репрезентативне обавезе имаће у марту.

Многе играче пратимо и желимо да видимо на делу – објаснио је селектор Горан Ђоровић. – Указала нам се прилика да проверимо ове момке и стекнемо увид у њихове квалитете. Морамо да знамо чиме располажемо, дешавају се повреде и дај Боже да их не буде, али морамо да видимо све играче. Позвани против Црне Горе и Македоније, могу да покажу квалитет и да се прикажу на најбољи начин. Свима су отворена врата.

Заступили сте велики број клубова овог пута, посебно из Србије. Нико нема права да се љути?

– Не водим се темом ко ће да се љути. Бирам оно што је датом тренутку најбоље. Нисам овде да испуњавам жеље. Бирамо квалитет играча, који је на првом месту, не занимају ме клупске боје. Поштујемо све клубове. Ово је одабир играча, по позицијама које смо желели да видимо. Овде смо пре свега да заступамо српски фудбал и ФС Србије.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.