Почетна / Фудбал / Репрезентација

Сергеј се вратио у Рим: Не знам колико ћу одсуствовати

Сергеј, за кога је селектор „орлова“ Младен Крстајић изјавио да сигурно пропушта дуел са Црном Гором и да је неизвестан за Литванију, вратио се у Рим из Старе Пазове, где се јавио на прозивку за последњу акцију у Лиги нација
ФОТО: И. Веселинов

Српски фудбалски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић и даље није сигуран колико дуго ће одсуствовати због повреде колена.

Сергеј, за кога је селектор „орлова“ Младен Крстајић изјавио да сигурно пропушта дуел са Црном Гором и да је неизвестан за Литванију, вратио се у Рим из Старе Пазове, где се јавио на прозивку за последњу акцију у Лиги нација.

Искрено, не знам колико дуго ћу бити ван терена. Надам се да се брзо враћам - рекао је Милинковић-Савић, а преносе италијански медији.

Крстајић је зато реаговао позивом за фудбалера турске Малатије Данијела Алексића.

Србија дочекује Црну Гору у суботу на стадиону „Рајко Митић“, а три дана касније Литванију на стадиону Партизана.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
pa nero 70te su bile ono najbolje što je fudal dao Brazil70 sa Peleom i društvom Ajax sa Krojfom i drugarima Bajern sa Bekenbauerom Notngem sa legendarnim trenerom Klafom naša liga u top 5 u Evropi ..to mu je čak pohvala a biće i Sergej veliki igrač
Crni
Nepotreban si, shvati to.Daleko ti lepa kuća i tebi i Kežmanu. Samo ste zlo uneli u našu jedinu i voljenu reprezentaciju.Kvalitete nemaš , to je svima jasno.Odlazi sa svom svojom lenjošću i sporošću.Ti si igrač iz 60-70-tih godina.
Orao
cuti bre nemas pojma. Napred SMS i SRB!
007
Sergej samo ti čuvaj kolino i da napraviš već u Januaru sledeće godine transfer svoje karijere van Italije da bi i Vojvodina naplatila ono što su namerno propustili oni koji su te fol pustili za 900 iljada evra,dok za reprezentaciju ima vremena kad te nisu zvali još pre 3 g kad si bio PRVAK SVETA ZA MLADE a tad još nije bio Muslin, što znači da nisu ni tad u fss verovali u tebe,zaigraj kad se raspadne ova bulumenta koja radi samo u svom interesu jer im se fućka za napredak našeg fudbala već samo za svoje of šor destinacije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.