Почетна / Фудбал / Репрезентација

Душан Тадић: Надам се да ће бити подршке са трибина

Александар Митровић и Душан Тадић рекли су да екипа много добија повратком капитена Коларова и заменика Матића и да очекују да ће против Црне Горе и Литваније показати да су најквалитетнији у 4 групи Ц Лиге нација
ФОТО: Бета/АП

Знамо шта нас очекује, играмо пред нашом публиком и идемо на победу. Два гола као у Подгорици? Само је важно да екипа игра добро, а онда ће бити и голова. Није важно ко их постиже, треба да победимо и оверимо прво место – рекао је Митровић новинарима у Старој Пазови.

Након пропуштања октобарске акције у екипу се враћају Коларов и Матић, што је велика ствар према центарфору Фулама.

Велика ствар је за репрезентацију, све што бих рекао се зна, велико су појачање – јасан је Митровић.

Његов саиграч Душан Тадић истиче да Србија има одличну прилику да обезбеди прво место и пласира се у Б Лигу нација.

У кратком временскомпериоду играмо нову утакмицу са репрезентацијом Црне Горе. Мислим да смо и у Подгорици показали да смо квалитетнији од Црне Горе, алли морам да нагласим и да они имају веома добре играче и да нису никако за потцењивање. Углавном веруујем да смо квалитетнији да то морамо да покажемо на терену – поручује Тадић.

Тадић додаје да ће Црногорцима много недостајати повређени Стефан Савић и Стеван Јоветић, а да је његов тим јачи него у Подгорици.

Коларов и Матић много значе за екипу у сваком смислу. Много смо јачи.

Везиста Ајакса верује да ће Србија имати велику подршку са трибина стадиона „Рајко Митић”.

Надам се да ће бити подршке са трибина, а на нама је да добром игром и резултатом усрећимо навијаче. Мислим да ће све бити како треба, терен, амбијент, игра – закључио је он.

Србија у суботу од 15 сати дочекује Црну Гору, а три дана касније Литванију на стадиону Партизана од 20.45.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bato
Mi smo bili dobri domacini i na kraju i bodove vam dali..Isto ocekujemo od vas..
007
ajmo Dućo naši protiv naših 3 2..da vidimo golova a posle na šunku ili pršutu...svejedno
Росарио
Покушао сам да купим карте за ову утакмицу(трибине Север и Југ) на благајни Звездиног стадиона,рекли су ми да су све карте подељене деци из ОШ у Београду,иако на званичном сајту ФСС стоји да се продају карте за Север и Југ и да коштају 300 динара.Стварно неозбиљно са њихове стране.
Željko
Hoće.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.