Почетна / Фудбал / Репрезентација

Орлови у проблемима због повреда – Крстајић: То је живот!

Србија против Црне Горе у Лиги нација неће моћи да рачуна на повређене Сергеја Милинковић-Савића, Марка Дмитровића, Филипа Костића и Љубомира Фејсу
ФОТО: ФСС

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да његова екипа има много проблема због повређених играча, али да се без њих мора и да је без обзира на све жеља победа против Црне Горе.

Мора се без оних којих нема, то је живот и посао, да крећемо у борбу са снагама које имамо. Сваку утакмицу желимо да победимо без обзира на све. Осећам да напредујемо у сваком смислу, екипа расте – рекао је Крстајић на конференцији за новинаре у Старој Пазови.

Србија против Црне Горе у Лиги нација неће моћи да рачуна на повређене Сергеја Милинковић-Савића, Марка Дмитровића, Филипа Костића и Љубомира Фејсу.

Прошло окупљање нису играли Немања Матић, Александар Коларов и Адем Љајић, а Крстајић је навео да је то био велики хендикеп, али да је екипа показала карактер.

Он је навео да прати дешавања у Црној Гори и да очекује добру утакмицу.

Поштујемо Црну Гору као репрезентацију и селектора Љубишу Тумбаковића, кога гледам као шефа. Можемо да направимо искорак и остваримо зацртани циљ, да будемо први у групи – казао је Крстајић.

Селектор је најавио могућу промену формације, с обзиром на одличну форму многих репрезентативаца Србије.

Први пут у последње време су скоро сви стандардни и битни фактори у својим тимовима. Много је важно да изађемо као тим онако како треба. Може се десити да променимо тактику, да се можда појавимо у неочекиваној формацији. Мењали смо састав до сада, тактику не, могло би да се деси и да променимо тактику, из разлога јер имамо квалитетне играче који могу да одговоре на својим позицијама онако како треба. То је луксуз у овом моменту за мене, а можда и мали проблем. Има момака који очекују шансу, волео бих када би могла 23 играча да буду на терену – рекао је Крстајић.

Упитан ко ће изводити пенале, с обзиром на то да је Душан Тадић досад промашио два, Крстајић је одговорио:

Одлучио сам да Душан Тадић сам одлучује ко ће да изведе пенал.

Србија ће се у суботу од 15.00 састати с Црном Гором у петом колу Лиге нација. Потом јој у уторак следи последњи дуел у групи против Литваније.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko
Jeste.
Dule
Kreni sa 4-4-2 vec bezbroj puta je dokazano da 4-2-3-1 mi tesko igramo. RAJKOVIC-MILENKOVIC,VELJKOVIC,VUKOVIC,KOLAROV-MAKSIMOVIC,MATIC,GACINOVIC,TADIC-MITROVIC, JOVIC
Sad
Koja šteta, pa tu nijedan igrač kada izostane nije hendikep, nemamo lidera,nekog nezamnljivog,konstantnog, sad su igrali bez Kolarova,Matića i ladno pobedili, samo možda ne mogu bez mladog i perspektivnog Rukavine!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.