Почетна / Фудбал / Репрезентација

Митровић о промашеном пеналу: Моја глава... Знам да никада нећу више да пробам тако

Гледао сам Холандију и да је Депај тако шутирао, а и на тренингу сам вежбао – навео је Митровић
ФОТО: И. Веселинов

Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић каже да није имао намеру да „боцне” лопту код промашеног пенала у победи над Црном Гором (2:1) у Лиги нација и да слично сигурно неће да понови у будућности.

Митровић је „Паненком” покушао да савлада црногорског голмана Петковића, али је далеко преко гола послао лопту у тренутку када су Орлови имали два гола предности.

- Хтео сам да гађам баш тамо где се голман није бацио, али ни сам не знам што сам променио. Моја глава... Не знам шта ми се десио, да сам бар мало промашио него 10 метара. Знам да никада нећу више да пробам тако - рекао је Митровић новинарима после меча на стадиону „Рајко Митић”.

Каже најбољи стрелац Србије да је такав ударац вежбао на тренинзима.

- Гледао сам Холандију и да је Депај тако шутирао, а и на тренингу сам вежбао.

Ипак, Митровић је и уз промашени пенал стигао да се поново упише у стрелце на асистенцију Александра Коларова, што му је пети погодак у Лиги нација.

- Дуго играм са њим, знам где даје лопте и осетио сам моменат. Била је тешка ситуација, али је на крају испало све перфектно. Лепа асистенција и леп гол.

О самој игри нападач Фулама објашњава да, упркос паду у другом полувремену, најважнија су три бода.

- Прво добро, друго полувреме лоше, морали смо да дрхтимо последњих 10 минута. Најбитније је да се све добро завршили и да смо освојили три бода. Сада нас чека Литванија, треба ући озбиљно, играмо кући и да на прави навцин завршимо све - закључио је Митровић.

Србија у понедељак игра са Литванијом на стадиону Партизана од 20.45.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar 007
Odličan si fudbaler, tu nema spora, ali tvoje ponašanje na terenu u prekidima igre, pogotovo kad si sam sudionik , je više nego prostačko. Ono prečesto brisanje nosa sa dva prsta, pa posle toga o majcu je tako degutantno da nemam reči. Nije mi samo jasno kako te porodica, prijatelji, saigrači ne upozore da je to što radiš primitivno i ružno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.