Почетна / Фудбал / Репрезентација

Крстајић: Многи су сумњали, а ми смо први...

Србија сутра дочекује Литванију на стадиону Партизана од 20:45
ФОТО: И. Веселинов

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да максимално озбиљно схвата утакмицу против Литваније у Београду за оверу прве позиције у групи Ц Лиге нација и додао да је његов тим потпуно заслужио тренутну ситуацију.

- Дошли смо у позицији да оно што смо зацртали остваримо. Морамо да покажемо квалитет, вероватно су сви отписали Литванију, али ми нисмо. Преостаје нам да печатирамо место и тога су играчи свесни - рекао је Крстајић на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови.

Крстајић не очекује лак посао против селекције која до сада нема ниједан бод.

- Пре почетка такмичења нисам сигуран да је било поверења у момке после Мундијала, да не кажем мене... Суштина је да морамо да будемо озбиљни, идемо на три бода и респектујемо Литванију. Заслужили смо прво место својим играма и резултатима.

Под знаком питања је Немања Матић због стомачног вируса, Александар Коларов има проблем прстом, док се Љубомир Фејса опоравио, а Милан Родић одрадио суспензију жутих картона.

Крстајић се још једном осврнуо на тријумф против Црне Горе (2:1).

- Можда сам и ја имао субјективан осећај одмах, али путем снимка другу слику сам имао. Можда смо делимично покварили пеналом Митровића, касније и другим делом, али не могу играчима да замери. Морам да истакнем да смо и у другом полувремену контролисали дешавања... Нормално да је било грешака које ћемо да исправимо.

Везни фудбалер Душан Тадић каже да је најважнији што су „орлови” на првом месту групе.

- Надам се да нећемо да играмо завршни турнир, већ да ћемо преко квалификација да одемо на Европско првенство. Свима нама је то циљ - поручио је Тадић.

Тадић је прокоментарисао и ситуацију са промашеним пеналима Србије.

- Пенали се промашују, десава се и код других. Није прихватљиво, али срећан сам што није имало утицаја на резултат. Надам се да ћемо у битнијим мечевима бити ефикаснији - закључио је Тадић.

Србија сутра дочекује Литванију на стадиону Партизана од 20:45.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nenad
Jel da da nas zekis? Ma zekis nas!?
Haj haj
Jadno, jadno,jadnije, a glume ludilo,ova država je stvarno dotala dno, a evo i sport!
Željko
Jeste.
Goran
Pa niko nije sumnjao gospodine Krstajicu..U ovoj grupi sa igracima kakve imamo bi bilo porazavajuce i sumnjati u nesto drugacije od prvog mesta...
ivan.s
e, moj krstaja,pa Rumune nismo mogli pobediti ni u Bukurestu ni u Beogradu jeboteee, dalje, sa Litvancima na jedite jade,Crnogorci da nisu odigrali onih 8 minuta katastrofalno pitanje je ko bi koga pobedio. Krstaja jos uvek sanja da iga i pobedjuje neke velike selekcije evrope, sta reci osim pomozimu boze.
Da ti kazem
Sta Rumuni su losi?Njihovi stadioni u najvecoj zabiti su bolji od najboljeg stadiona u Srbiji.Hoces da budes svetski prvak I dobijes Brazilce a da igras po livadama.Ljudi malo realnosti...
Deki
Crnu Goru smo oba puta pobedili samo i isključivo zahvaljujući sudijama!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.