Почетна / Фудбал / Репрезентација

Митровић похвалио ФСС: Са Кокезом на челу, српски фудбал се враћа тамо где му је место

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић и нападач Фулама Александар Митровић добили су данас Златне лопте Фудбалског савеза Србије за најбоље у 2018. години
ФОТО: И. Веселинов

Александар Митровић је ове године играо одлично за репрезентацију Србије и био је најбољи стрелац Лиге нација.

Са Фуламом је обезбедио пласман у Премијер лигу и ове сезоне је један од водећих стрелаца енглеског првенства.

Митровић, добитник Златне лопте за 2018. годину, изразио је посебну захвалност Фудбалском савезу Србије за награду коју је добио.

Поготово првом човеку ФСС Славиши Кокези ког је поменуо током обраћања званицама на церемонији.

- Захвалио бих се свим људима у Савезу на челу са председником Славишом Кокезом јер видим и знам колико су труда уложили да врате српски фудбал тамо где му је место. Мислим да је ово била једна од најбољих година у српском фудбалу, што на репрезентативном што на клупском нивоу, али и за мене самог.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saruman 33
Haha, smešno! Bar si priznao zašto si dobio to priznanje, iako svako normalan zna da je pet igrača trebalo da dobije pre tebe!
Realista
Bolje mu je da cuti! Da mu nije bilo Muslina i Jokana prekrila bi ga trava zaborava, pa bi mu i Superliga bila previse! Zadnjih godinu dana je do te mere forsiran, a na ustrb dva napadaca od kojih nije nista bolji da me i ne cudi ovakvo uvlacenje Kokezu. Cuti i igraj, vec ti se smesi problem u klubu jer si ogranicen, niko te ne tera da pricas sto ne treba kad znas da nam je fudbal u korupciji i haosu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.