Почетна / Фудбал / Репрезентација

Дебитант Мирослав Богосавац: Испунио сам дечачки сан

Имао је Мирослав Богосавац малу трему на почетку дуела са Немачком, али како је меч у Волфсбургу одмицао тако је леви бек Брђана играо све сигурније
ФОТО: ФСС

Признаје млади фудбалер Мирослав Богосавац да није очекивао деби против једне од најбољих селекција на свету, обзиром да је капитен Александар Коларов сигуран на месту крај леве аут линије, међутим, када му се већ указала прилика морао је да је искористи на најбољи начин.

Добре игре у младој репрезентацији и Чукаричком биле су препорука да се нађе на Крстајићевом списку, а нема сумње да ће селектор на њега моћи да рачуна на њега и у будућности.

Испунио сам дечачки сан. Дебитовао сам за А репрезентацију Србије против Немачке, која је увек у врху светског фудбала. Није ми било тешко да се прилагодим, а у томе су ми помогли старији саиграчи – истакао је Мирослав Богосавац, леви бек репрезентације Србије.

Имао је проблема са повредом млади фудбалер Чукаричког, али је успео без проблема да одигра 79 минута у Волфсбургу. 

Повреда је санирана. Могу да играм у Лисабону, ако селектор Крстајић буде одлучио. Рано је још да причамо о тој утакмици. Веровао сам да ће се капитен Коларов опоравити, његово искуство нам много значи у оваквим утакмицама.

Са већином играча Мирослав Богосавац се познаје из младе репрезентације, а када је добио позив селектора Младена Крстајић први му се јавио Лука Јовић.

Атмосфера у репрезентацији је стварно добра, што се и видело на терену против Немачке. Већину млађих играча познајем од раније, играли смо заједно у осталим репрезентативним селекцијама – потврдио је задовољно леви бек Орлова.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.