Почетна / Фудбал / Репрезентација

Адвокат: Изгледа да неко не жели да Србија буде учесник ЕП у Француској

Селектор Србије Дик Адвокат изјавио је да су одлуке УЕФА у вези са прекинутом утакмицом Србија – Албанија чудне и истакао да је на те дуеле требало да се гледа као у случају Русије и Грузије, селекција које нису могле да се нађу у истој групи

Епилог прекинуте утакмице за мене, као селектора Србије, једноставно је невероватан, јер је кажњена само једна страна, а то је Србија – казао је Адвокат.

Он је истакао да су Албанци прошли веома добро и да не разуме зашто су кажњени само новчано.

Који је смисао тога? Они нису хтели да наставе да играју утакмицу под било којим околностима, како те вечери са или без публике, тако ни сутрадан. На жалост, стижем утисак да неко не жели да Србија буде учесник Првенства Европе 2016. године у Француској – рекао је Адвокат.

Иако ће репрезентација Србије наредне две утакмице као домаћин играти пред празним трибинама, холандски стручњак је казао да верује у екипу и да ће, заједно са играчима, урадити све да селекција Србије испуни циљ и избори место на највишој европској сцени.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Стефан
Е коначно да се разумемо са једним холанђанином и то из Хага. Није тенутак за шалу, али Срби окрените се Богу Православљу овде је ђаво умешао своје прсте ту се ништа не може јер његови извршитељи контролишу ФИФУ и УЕФУ и све организације што стижу са запада. Сатанизам и мафија се крију иза свега па не чуди одлука да је УЕФА направила први пут преседан и дозволила политици односно тероризму (Дрон) да се меша у спорт!!! Помаже Бог, Живела Србија!!!
Aca
Pobedi ti sve utakmice do kraja i sigurno idemo dalje. Kako igramo tako cemo proci. Ako nasi posle ovoga nemaju motivaciju i inat neka se j..
sasha
da nam nisu oduzeli 3 boda kazne bi bile sasvim pravedne na sve stp se desavalo.uopste mi nije jasno zasto su nam oduzeti bodovi.pobeda od 3 0 za zelenim stolom je realna jer nisu hteli da nastave sa igrom

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.