Почетна / Фудбал / Репрезентација

Караџић: Имамо информацију да гомила Албанаца протестује испред УЕФА

Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић рекао је да је Европска фудбалска унија (УЕФА) под великим притиском после објављивања одлуке о казнама за утакмицу против Албаније

Треба напоменути и да је и УЕФА под једним великим притиском. Имамо информацију да је једна гомила Албанаца испред зграде УЕФА, да протестују, да су незадовољни и тако даље – рекао је Караџић за сајт ФСС-а.

УЕФА је утакмицу регистровала победом Србије са 3:0, али је „орловима” одузела три бода, а наредна два квалификациона сусрета играће пред празним трибинама.

Морамо да сачекамо образложење. Са одлуком нисмо задовољни, поднећемо жалбу. Наша жалба није без шансе, оштећени смо одлуком дисциплинских органа УЕФА и видећемо шта следећи надлежни орган мисли о томе – казао је Караџић.

Први човек Савеза је истакао да главни циљ, пласман на Европско првенство у Француској, не би смео да буде угрожен „па макар и одлука УЕФА буде остала”.

Следи поступак, видећемо какви су резултати. Паралелно са свим нашим активностима окрећемо се према обавезама, утакмици са Данском и покушавамо да у миру радимо свој посао – додао је Караџић.

ФСС има рок од три дана да уложи жалбу пошто добије комплетно објашњење казне.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Billy Pitton
Nismo mi te sreće da Tole i njegovi konsiljerosi podnesu ostavke ! Na žalost , nismo te sreće - pa da nam krene !
petar
Pa, ti si tamo bio,što nisi protestvovao kod svog prijatelja (to ti kažeš) Platinija. Jadan je FSS sa tobom na čelu. Da imaš išta ljudsko dao bi ostavku,sklonio se sa svojih 76 godina,a ti samo prkosiš ovom Srbijanskom NARODU.Kada sve upropastiš vratićeš se u Montenegro.
Borg
Karadzic je uneo dron,isto je uradio i u Djenovi.Karadzic sve radi po nalogu UEFA-e.
Nikola
Sta je on to pametmo ikad nesto napisao? I ti si mi kao navijac Zvezde?
Zoran CZZG
Ti si postao naporniji i od penzionera.Samo što on čak i nekad zna nešto pametno i napisati.
Razocarani Srbin
Ljudi,da ste do sada priveli i kaznili one koji su utrcali,ogradili bi ste se od divljaka i pokazali da zelite da sankcionisete oni koji kaljaju ugled nasoj zemlji... Ovako, samo cekam dan da im Vucic uruci ordenje...Od onog dana samo se prepucava ko je kriv,ali nijednom nismo pogledali istini u oci i priznali da imamo problem sa divljacima koji su u ogromnom manjini (njih 25 od 25000 na stadionu) koji salju pogresnu sliku o nama... E posto mi to ne umemo, na zalost to radi UEFA. Umesto da su kaznjeni oni koji zasluzuju,kaznjeni smo svi navijaci nase reprezentacije...
pera
njihov je problem kako se oni ponasaju, a nas je problem sto na primitivizam odgovaramo na nacin da ispadamo jos primitivniji. umesto da insistiramo njihovu provokaciju, grohotom se naseljeno i tako im zalepimo samar,mi divljamo, ulazimo u teren,bacamo stolice....njima dajemo na znacaju, i da se slade cinjenicom da smo se opet uspevali kao sabrani, a UEFA da nas kazni.
Banjaluka
Ko si ti da nekome kazes zbog javno iznesenog misljenja da ne zasluzuje da zivi u Srbiji,covjek je u pravu,sagledao je problem u svojoj kuci a ti brines o tudjoj...
Прикажи још одговора
Aca
Svaka cast Tole, isplatilo se tvoje ulizivanje Platiniju i ostalima. A ove sto placaju Terzic i Djuric bolje da cute i da se ne javljaju vise. Jos jednom svaka cast. Albanci protestuju? Mi se Srbi nebi skupili ni da je sediste UEFA u Beogradu. Pa gde je ta silna dijaspora , ima ih samo na netu kada pisu "jedva cekamo na Kosovo, boricemo se protiv pedera, smrt pederima". Posle ovoga treba ukinuti dijasporu.
xxx
Samo vi iz propalog crvenog drzavnog projekta sve vidite.
popaj
Jesili ti ispao iz necijeg gnijezda ili nepoznajes situaciju u Fss-je,,jedini krivac avog stanja u srpskom fudbalu je iskljucivo Tomislav Karadzic dokle je god on i njegova elita u Fss-je,,desvati ce se albanija ili kao sinoc besiktas,,tuzno ali istinuto samo neki slepci iz partizana i nekih ostalih klubova to nevide!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.