Почетна / Фудбал / Репрезентација

Љајић: Ово нам није требало, више су желели од нас

Србија је остварила најтежи пораз у историји као самостална држава, пошто је са 5:0 у петак увече изгубила од Украјине
ФОТО: EPA/MYKOLA TYS

Фудбалски репрезентативац Србије Адем Љајић изјавио је да су Украјинци више желели победу и да је играчима најтеже после синоћњег дебакла у Лавову.

- Свашта прође кроз главу... Најтеже је нама, то је сигурно. Сви су тужни, потиштени због овог резултата који је дошао у незгодном тренутку. Почетак је квалификација и ово нам сигурно није требало - рекао је Љајић новинарима.

Србија је остварила најтежи пораз у историји као самостална држава, пошто је са 5:0 у петак увече изгубила од Украјине.

- Играли су своју игру, били агресивни на свакој лопти, сваком делу терена, трчали су више од нас, имали су већу жељу од нас, дали више од нас и победили нас, мало је рећи заслужено - казао је Адем Љајић.

Он жељу играча српског тима није желео да доводи у питање.

- Не кажем да ми нисмо желели. Знали смо од првог дана да ћемо играти у овом систему, добро смо се спремали. Можда није био дан... Алиби не треба да се да. Треба да се сви погледамо у огледало и видимо где смо могли боље - рекао је везни фудбалер Бешикташа.

Био је веома критичан.

- Нисмо били тим, екипа, нисмо дали максимум. Јесмо у неком тренутку дали максимум, али то није било довољно јер су они били бољи, били су увек корак испред нас, имали су више жеље од нас.

Навео је да није тренутак да се прича о тактици, упитан за позицију на којој је играо, која није уобичајена за њега.

- Није прави тренутак причати о тактици и позицијама. Не треба тактика да се доводи у питање, као и ни позиција. Играч треба да да максимум на коју год га позицију тренер стави.

Србији следи дуел са Литванијом.

- Нема пораза у клубу који боли више од оног у репрезентацији. Свима нам је тешко, али морамо да се подигнемо. Морамо да победимо Литванију како знамо и умемо и онда ћемо од септембра видети шта и како - рекао је Љајић.

Утакмица против Литваније играће се у понедељак увече пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић" у Београду.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Profesionalac
Kada će fudbalski "stručnjaci" u Srbiji shvatiti da se profesionalni fudbal UBRZAO i da "sporaći" mogu igrati samo u amaterskoj ligi !?
Ivan.s
Svuda u svetu invalidi fizicki ne mogu da igraju fudbal, samo kod nas u zemlji cuda takvi igraju za reprezentaciju.Ostavite se fudbala nije to za vas, nego u planinu da cuvate ovce ako ste i za to sposobni,al cisto sumljam, da i to mozete da radite.
Podignimo nivo svesti
U FSS nam Kokeza, u Zvezdi Terzić i Čović, u Partizanu Vučelić i Vazura.
Marko Pavlović
4-1-2-3 protiv Litvanije u BG. Bez Ljajića u startnih 11.
Kontranapad
Imamo brze igrače za kontranapad : Gaćinović, Kostić, Radonjić, Lazović, Vukanić, Živković,....
mi NEMAMO brzance
Pa s kim onda da igramo?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.