Почетна / Фудбал / Репрезентација

Ђоровић: Надиграни смо… Свесни смо да је сад на „бити или не бити”...

Не кривим играче, дали су све од себе, али једноставно се и ово догађа – рекао је Ђоровић
ФОТО: Бета/АП

Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић није био превише расположен после негативног исхода на отварању шампионата.

- Озбиљно смо схватили противника. Знали како ће Аустрија играти. Морамо да признамо да смо надиграни у већем делу утакмице. Имали смо при минималном вођству Аустрије шансу преко Јовића, коју смо могли да претворимо у гол. Реализација би сигурно променила ситуацију на терену. Можемо само спортски да честитамо противнику, био је бољи - казао је Ђоровић после шокантних 0:2.

Први стручњак Орлића признао је евидентне проблеме у игри:

- Дешавају се овакве утакмице. На физичком нивоу нисмо парирали Аустријанцима онако како смо се договорили. Све друго је за интерну анализу. Кад је обавимо и кад се играчи одморе, пробаћемо да се спремимо за Немачку. Свесни смо да је сад на „бити или не бити”. Не кривим играче, дали су све од себе, али једноставно се и ово догађа – рекао је Ђоровић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe
Eh da vidimo ko ce Menagjirima vise Verovati ,da su Vase Vedete za Prodaju i ti u Miliionima ..?Stramota ,nije mi Jasno sta su Igrali tai Lukic, i Pantic dali su oni Kreatori (Polutke ) Organizatori .A taj Zivkovic mora da Dribla a posle daje loptu Protivniku ..a Jovic valjda se Cuva za Rezervu (Ako) u Realu ..
Bata Kanda
U našem fudbalu je odavno trulež, sve se ovo preslikava na sve selekcije. U FSS sede ljudi koji su unazadili fudbalsku igru do te mere, da bi morali da strepimo za rezultat i od Andore. Da se razumemo nije problem izgubiti, veći je problem ne zalaganje igrača na terenu, po najviše ne razumna taktika selektora. Nekadašnji šmek u fudbalu koji smo imali, odavno je prošlost. Treba da se izgradi nacionalni stadion?Kome i u koju svrhu. Sa ovakvim vođenjem remprezentacija, mnogo je i seoska livada. Sačuvajte ove momke nemojte da ih vašim ne znanjem ponižavate. Zato smesta metla i svi iz FSS napolje.
Pigeon
Pa Nacionalni stadion ne grade zbog fudbala, vec da bi razni ultrakopovi maznuli lovu...Boze, Srbi nikako da shvate sustinu...
Mosquito
Au sto je ovaj Luka Falkao opasan. A trener je bas faca po izboru Kokeze. A Kokeze je bas pun pogodak Aceva Gine.
sz
sramota
Koki
Hoce li savez da podnese ostavku jer je posle Krleta izabrao jos jednog ubicu fudbala.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.