Почетна / Фудбал / Репрезентација

ЈОШ ЈЕДАН СКАНДАЛ У РЕЖИЈИ НАВИЈАЧА ШКЕНДИЈЕ: Убијемо Србе у реваншу и добијемо место на ЕП 2016?

Навијачи Скендије из Тетова истакли су транспарент на мечу против Металурга у македонском шампионату, на којем су упитали председника УЕФА Мишела Платинија да ли ће се Албанија пласирати на Европско првенство уколико убију српске играче у реванш мечу у Елбасану
ФОТО: sportclub.mk

Није много прошло од њиховог последњег испада, када су истакли транспарент да су „Срби рак Европе“, а после тога су вређали и УЕФА и председника Мишела Платинија због казне изречене фудбалским савезима Србије и Албаније после инцидента са дроном у Београду.

Навијачи македонског клуба, који себе називају „Балисти” и за који претежно навијају и играју Албанци, на тај начин изразили су револт на одлуку УЕФА да додели победу Србији од 3:0 након инцидената на мечу против Албаније у Београду.

Сада су навијачи Шкендије према писању македонских медија вређали Платинија повицима „Жена ти је курва, Платини“, „УЕФА је мафија“ и „Драги Платиновићу, пребили су нам играче и победили 3:0. Убијемо их на реваншу и добијемо место на ЕП 2016?“

Дисциплинска комисија УЕФА казнила је Србију одузимањем три бода и два меча без публике, плус новчано 100.000 евра, док ће Албанија морати да плати исти износ. Оба национална савеза најавили су жалбе на одлуке УЕФА.

 

 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zika_otiso_sam_na_probi
Kakav sakanadal pa to je za njih normalno, to su misevi koji se kriju iza transparenata i obicne kukavice koje ce da avanzuju samo onda kada im okrenes ledja jel tako ima sansu da ti zabode noz u ledja!!!!! Nigde u svetu nije normalno da javno nekome pretis smrcu, ali za ove pacove danasnje civilizacije je sve ocigledno normalno i dozvoljeno, kada se tako nesto desi izbacis ih sa tribina i zabranis narednih 5 utakmica da ne mogu da prismrde stadionu, ali posto je to kikiriki drzava mislim i na jedne i nadruge onda se ovo deseva!!!! I ako nije problem za gospodu iz zurnala da mi objave jedan komentar, posto sam poceo da sumnjam da vam se ne svidja nadimak ili sam previse direktan prema gospodi Siptarima (nula od ljudi)!!!????
Knego
Sta cekaju FIFA i UEFA...ovo je gore od rasizma.
Grobar
Ja zaista ne mogu da razumem sta treba da se jos desi da bi ova smehotresna drzavica bila izbacena iz svih takmicenja u fudbalu ?!
Gravediggaz
Na koga mislis? Na MKD ili ALbaniju? Pre ce Kosovo da udje nego sto ce njih da izbace. Nazalost.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.