Почетна / Фудбал / Репрезентација

Тумбаковић: Предрасуда је да су бодови сигурни, очекујем озбиљну борбу

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се сутра од 20.45 сати
ФОТО: И. Веселинов

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић изјавио је данас да очекује тешку утакмицу против Луксембурга и најавио много измена у тиму о односу на Португалију.

- Истина је да смо више причали о Португалији, али смо врло професионално пруступили и овом мечу. Зоран Филиповић и Момчило Вукотић су скаутирали оба ривала. Предрасуда је да су бодови сигурни, очекујем озбиљну борбу - рекао је Тумбаковић на конференцији за медије.

Како је навео Луксембург има тим који завређује пажњу.

- Не правим алиби никакав, они иду миц по миц напред. Испред су нас на табели, имају гол разлику бољу. Тешко примају голове, тешко их и дају додуше. Желимо да остваримо добар резултат, али морамо добро да се напнемо за то.

Он је најавио доста нових играча у тиму, осим извесног изостанка повређеног Душана Тадића.

- Најбољи плејмејкер Европе, сјајан играч, али доктори кажу да му треба одмор од три, четири дана и ја им верујем. То је један моменат, али је и резултат са Португалијом издефинисао наш пут за даље. Биће још промена у тиму, даћу неким другим момцима шансу, желим сем на тренингу да их видим на терену - поручио је Тумбаковић.

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се сутра од 20.45 сати.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vazduplohovni aerodrum
Tumba delija - nikad Srbija !
Da da
A su kako Portugalu bodovi bili sigurni u Beogradu? Njima to nije bila predrasuda!
sa tobom
nisu bodovi sigurni ni protiv mojih veterana .. a najmladji ima 61godinu...
ling long ping pong
sa kataijem,radonjicem,falakoom i ostalim zvezdinim ''cetnicima'' bodovi vam nisu sigurni ni protiv bulbuderca

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.