Почетна / Фудбал / Репрезентација

СРБИЈА ЗОВЕ - Деца уз Орлове

Пријављивање мора бити благовремено почев од уторка 29. октобра 2019. године.
ФОТО: fss.rs

- Припремајући се за квалификациону утакмицу за Европско првенство коју ће селекција Србије одиграти са Луксембургом 14. новембра 2019. године на стадиону “Рајко Митић”, Фудбалски савез Србије позива наше најмлађе и најбоље навијаче да тог дана у што већем броју испуне трибине стадиона у улици Љутице Богдана број 1 у Београду - стоји у саопштењу ФСС.

- С обзиром на то да је УЕФА дозволила да утакмицу уживо могу да прате само они најмлађи љубитељи фудбала, деца старости до 14 година, интересовање из читаве Србије је огромно. Управо због тога потребно је послати правовремене пријаве преко регионалних савеза, ФСБ, ФСВ, ФСРИС, ФСРЗС,ФСКИМ, за место на стадиону  и тим поводом потребно је испунити следеће услове:

– група која жели да посматра утакмицу на стадиону пријављује се Фудбалском савезу регионалног савеза молбом са овереним списком (на меморандуму фудбалског клуба или школе фудбала) на основу којег ће се улазити на трибине.

– група која се налази на списку мора бити састављена од деце рођене 2005. године и млађе.

– за сваку групу деце одговара једна пунолетна одрасла особа која уз молбу са списком деце мора доставити и своје идентификационе податке (ЈМБГ, очитану личну карту), а та особа (вођа групе) биће на списку групе од најмање 20 (двадесет) деце (за сваку такву групу вођа мора бити једна пунолетна одрасла особа)

– пријављивање мора бити благовремено почев од уторка 29. октобра 2019. године.

– пријављивање ће трајати до попуне капацитета и због тога се мора правовремено предати захтев за исте.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Če
Kapiram nameru,ali nemojte očekivati da će neko iz:Valjeva,Čačka,Niša,da organizuje decu u novembru da gledaju Luxemburg....problem je što ni protiv Ukrajine neće biti interesovanja,osim ako im BG škole preko naredbe "odozgo" ne priteknu u pomoć da se ne brukamo,realno...
007
Bolje da stalno idu deca a moglu bi i fs da preuzmu jer bi ga bolje a pogotovo stoprocentno posteno vodiili pa taman gledali fazane koji bi nam vise prilicili kao maskota

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.