Почетна / Фудбал / Репрезентација

Караси о Орловима: Ни пионири тако не играју! Можемо да мењамо шта год хоћемо, али џабе

Србија је у надокнади времена прокоцкала победу против Украјине (2:2) у квалификацијама за ЕП 2020.
ФОТО: М. Антић

Станислав Караси, некадашњи репрезентативац, био је оштар попут сабље:

– Шта рећи… Нису нам дозволили ни да се радујемо, али сами смо криви. Просто је невероватно да одбрана може да буде онако лежерна у последњем минуту. То ни пионири тако не раде! Можемо да мењамо шта год хоћемо, али џабе. Никако нисам задовољан начином на који се игра. Није ми јасно зашто је замењен Радоњић, кад Украјина јури лопту и резултат, а он може у контри да направи добитак. Неке ствари ми нису јасне, али није ово сад први пут, то се дешава.

Митровић је поново погодио, да ли заслужује да буде најбољи стрелац у историји репрезентације?

- Како да не заслужује! Иако игра није била за њега, опет је сам себи изборио ситуацију, дао леп гол. Имали смо ситуацију да се радујемо, али пропустили смо.

Препустио је извођење пенала Тадићу?

– Показао је да се не граби. То је фудбал. Има пријатеља и другова, има и разумевања.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Dva dana pred duel sa Ukrajinom saznao sam za taj mec. Nisam siguran da FSS ima kapacitet da marketinski drzi paznju javnosti na repezentaciji. Utakmice repezentacije Srbije prenosi Televizija Nova S, a ne Javni servis RTS. Ko je vlasnik te TV stanice pa da on dobije pravo na prenos? Spletom okolnosti u nekom proslom vremenu Kokeza i ja bili smo komsije u prolazu. Znam da se nije bavio naukom niti je bio neka struka. A sada? Zasto ne izadje i kaze, cija je odluka i iz kojih razloga je prodat prenos utakmica repezentacije nepoznatoj TV? Zahvaljujuci Milojku Panticu, saznao sam za herojska dela Kokeze, zbog kojih je dobio mesto na kome jeste. Sa njegovog mesta survava se fudbal u Srbiji. Repezentaciju i klubove niko ne prati. Sve je unapred poznato, zarazeno i smrdi.. Ne gledam na stadionu Partizan iako mi je deo zivota i to znacajan. Sta da vidim, domete lopovluka i Vucelica i Vazuru? Hvala nema potrebe. Secanje mi je bogatije od sadasnjosti.
Orvel Orlović iz Orlovata
Ma, sjajna igra očerupanih "orlova", biće oni prvaci Evrope, Sveta, bliže i dalje okoline. Doduše, uz ovako stručan kadar iz FSS-a, to više nikoga ne iznenađuje u ovoj napaćenoj Rijaliti državi.
Ricard
Ma to je sve odlicnooo...
Milos
Mozda zato sto je Radonjicu dusa bila u nosu tada, iskreno decko je pretrcao dosta juce i pozitivno iznenadio. Samo poput Asana u Partizanu mora zavrsnica da bude bolja, da se oslobodi lopte, sutne ili doda ranije.
Ma nemoj
Profesionalnom fudbaleru, duša u nosu u 90. minutu samo zato što je trčao!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.