Почетна / Фудбал / Репрезентација

Чеферин: Добар састанак са Вучићем, помоћи ћемо изградњу стадиона у Србији

Први човек Европске фудбалске уније (УЕФА) Александер Чеферин, после састанка са председником Србије Александром Вучићем, изјавио је да је УЕФА спремна да помогне око улагања у изградњу стадиона широм земље
ФОТО: Танјуг

Чеферин, који је дошао у Београд на прославу 100 година Фудбалског савеза Србије, у изјави Танјугу поручио је да га радују планови око побољшања инфраструктуре у Србији.

Волим да дођем у Србију, у њој се осећам као код куће. Састанак са председником Вучићем био је добар, причали смо у вези побољшања инфраструктуре и планови су добри. Надам се да ће за пар година Србија бити једна од бољих земаља по том питању – рекао је Чеферин Танјугу.

На питање да ли је било разговора о изградњи Националног стадиона, који се планира у Београду, Чеферин је одговорио да је било приче о више пројеката.

Разговарали смо о више пројеката, али не конкретно, јер нисмо имали времена. Апсолутно желимо да помогнемо, имамо сјајну сарадњу са ФСС и помоћи ћемо колико можемо.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Sve čega što si se dohvatio upropastio si. Fudbal je već i sa po sebi dovoljno upropašet...
deda
Prvo zvezdi stadion pa vojvodini pa ostalima fkp poslednji!
Branko
Prvo Zvezdi 200, pa Vosi 25 pa ako bude kusura dati Partizanu.
Zubus72
Deda samo da znaš Vojvodina je sama izgradila svoj stadion Karađorđe i to ličnim donacijama simpatizera kluba još davne 1924 godine.Nemoj nas stavljati u isti koš sa klubovima kojima je država sve gradila gratis .Još samo da napomenem da je Vojvodini stadion nacionalizovan posle II svetskog rata i do dan danas nije vraćen u vlasništvo kluba koji je to sam od svojih novaca a ne DRŽAVNIH napravio.
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Bravo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.