Почетна / Фудбал / Репрезентација

ЕКСКЛУЗИВНО, Александар Митровић: Не брините, пуним гасом против Норвежана

Према првим проценама, за три, најкасније четири недеље, бићу у максималном погону – открио је српски нападач број један
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалска Србија може да одахне – убојита сабља Александра Митровића биће спремна за полуфинални дуел баража са Норвешком.

„Утакмица истине” генерације под командом Љубише Тумбаковића, први степеник од преостала два на путу ка засад недосањаном Првенству Европе, мобилисаће све најбоље што наш фудбал има у Европи, на челу са повређеним Митроголом.

Најавио је то и селектор у јучерашњем Журналу. Дан касније, по доласку у Београд и прве терапије, умирућује реченице, можда није прејако ни рећи – забринутој нацији – саопштио је и Александар Митровић.

Не брините, све је у реду. Бићу спреман за пун гас против Норвежана – обелоданио је ексклузивно за Журнал најбољи стрелац српског државног тима.

А, до тог 26. марта и гостовања у хладном Ослу, на велелепном Улевал стадиону (18 часова), Митровића очекује, за њега, неуобичајен програм – без утакмица и уживања у головима.

Од уторка сам у Београду, јуче сам одрадио прву терапију код Андреја Милутиновића. Одавно се познајемо и сарађујемо, Андра је мој тренер, доктор, физиотерапеут... Човек од поверења. Са њим нема грешке! Планирано је да седам дана боравим у Београду, потом следи опоравак у Лондону. Према првим проценама, за три, најкасније четири недеље, бићу у максималном погону...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 17. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Pa pavkov vukanovic despotovi sve vrli golgeteri e izem ti nas fudbal kad zavisi vec godinama od duce mitra i do pre 2 g. Od stojketa. Pa valjda je tu i prijovic sergej aleksic koji ako zatreba mogu i cfora da igraju sto je prvom glavna pozicija aostalj dvojici rezervna jer su u omladincima igrali na njoj a i sad kao vezni daju dosta golova . Sve to vazi i za odbranu i vezni red samo da igraju zdravi i najbolji
SRBA@oo7
Mogu mnogi da igraju tu poziciju (imamo po 2 cfora u svakom nasem klubu), ali ne mogu tako uspesno kao Mitar!
Севера део
Сергеј најбоље да игра само за Лацио,сменише Муслина због њега,а он био убедљиво највећи манекен на СП.
Željko Pavlović
Jeste.
gičin ja
ZAŠTO DA BRINEMO KAD JE TU GOLGETER REALA LUKA JOVIĆ
Real ili Cempionsip isto je kao?
Kad ih je davao po Bundesligi i Ligi Evrope, sta je onda bio izgovor Labude? Ni Azar ni Rodrigez ni Bejl nemaju bolji ucinak od Jovica ove sezone u Realu pa su ili najvazniji ili jedni od nsjvaznijih igraca u njihovim reprezentacijama. I Oli Votkins u Cempionsiou deli prvo mesto sa Mitrovicem pa ne igra za Englesku. Mani se teskasa na koje 10 prilika ode pa se slavi kad iz toliko suteva daju gol, dva... Jovic je dva puta igrao celu utakmicu, protiv Nemacke i Litvanije i oba puta je bio strelac, protiv Litvanije i asistent. A ni Jovic nije najbolji napadac vec Tadic.
@severa
Pa bio bi Mitrovic! Taj prosek golova po utakmici u istoriji naseg fudbala nema niko kada je igrao za reprezentaciju. Jovic je daleko od tog proseka.
Прикажи још одговора
Krsto
Dobro je, nisam spavao tri dana od velike brige!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.