Почетна / Фудбал / Репрезентација

Душан Тадић: Навикли смо на празне трибине

Капитен Aјакса верује да ће се утакмица у Oслу са Норвежанима играти
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Сви спортски догађаји пали су тренутно у други план, а за већину још увек је неизвесно да ли ће се одржати због страха од ширења корона вируса. Вести из целе Европе с пажњом прате и српски репрезентативци који би 26. марта требало да одиграју полуфиналну утакмицу баража за одлазак на ПЕ против Норвешке.

Најтежа ситуација је тренутно у Италији, где је под упитником наставак првенства, а одигравање мечева без публике најављује се и у осталим земљама, међутим међу српским репрезентативцима нема панике.

Душан Тадић један од главних адута репрезентације Србије и капитен Ајакса истиче да је у Амстердаму ситуација на улицама нормална и да бар за сада нико не показује страх од вируса који се муњевитом брзином проширио Европом.

– Нема баш толике панике у Холандији, све је умерено чак и када је извештавање о коронавирусу у питању. Ајде, да кажем да се сада мало више прича на ту тему чак и у свлачионици, али пре је то нека шала. Заиста, нико не паничи од саиграча, нисам то приметио ни међу становницима Амстердама – истакао је Душан Тадић, капитен Ајакса.

Чини се да су неки ранији догађаји у Србији деведесетих година очврснули карактер код српских репрезентативаца. На питање да ли се плаши вируса о којем бруји цео свет Тадић је одговорио:

– Искрено не знам шта бих рекао, доста сам читао о томе, не верујем у тај вирус и мислим да није ништа страшно.

Под упитником је и утакмица репрезентације Србије са Норвешком, а ако се буде играло вероватно ће стадион у Ослу бити празан, односно без присуства публике.

– Увек је лепше када се игра пред пуним стадионом. Норвежани би имали велику предност у том смислу у Ослу, међутим ако на трибинама не буде навијача друга прича за њих, ми смо се некако и навикли на то. У прошлости смо доста утакмица играли без публике. Како год, верујем да ће се утакмица са Норвешком играти.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Sergej Milinković Savić a sms žargon nek bude na ulicama i po kancelarijama ubg. jer ga u NS i Vojvodini oslovljavaju Sergej ili Milinković Savić novinari
007
Da Dućo, a i ni virusi nam ne skode jer smo osromasenouranijumski ojačani pa i depresivno oguglali pa bi pobeda i EP ako ga bude dovelo do nepredvidjenog poboljsanja čula vida sluha i njuha kod naroda.
Sns
Rastu šanse!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.