Почетна / Фудбал / Репрезентација

Саво Милошевић: Ћурчић је прихватио да преузме А селекцију

Србија би требало да добије селектора А репрезентације, после оставке Дика Адвоката
ФОТО: Н. Неговановић

Саво Милошевић, потпредседник ФСС најавио је пре неколико дана да ће члановима Извршног одбора на данашњој седници којом ће председавати Томислав Караџић предложити Радована Ћурчића за наследника искусног Холанђанина.

Ништа се није променило од прошле недеље, мој предлог за селектора А репрезентације остаје Радован Ћурчић – подвукао је Саво Милошевић, потпредседник ФСС, с посебним овлашћењима за А и младу репрезентацију.

Како ћете образложити предлог члановима ИО?

Нема никаквих тајни. Рекао сам још прошле недеље јавно због чега сматрам да је Радован Ћурчић најбоље решење за Србију. Исто ћу поновити и пред члановима Извршног одбора на седници.

Да ли је Радован Ћурчић прихватио да преузме А репрезентацију?

Разговарао сам са Ћурчићем, прихватио је нови посао.

Да ли сте разговарали са играчима по питању новог селектора?

Не, са играчима нисам разговарао. План нам је да заједно обиђемо све играче у наредних неколико месеци, односно до марта и утакмице са Португалијом.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sasha
drulovic je bio sampion evrope pa neznam kako je ovaj bunker trener dobio prednost
Стефан
Једноставно треба да оде Караџић цела Србија је против њега нема то везе са Терзићем. Могао је Ћурчић да води младу због континуитета јер је он одве младу на ЕП. а Александар Станојевић А тим.
nis
ma najbolje je bilo da je karadzic preuzeo(javno)da vodi reprezentaciju.ionako on sastavlja reprezentaciju kod svakog (njegovog)selektora.
петар
Drulović je ima o sve preference kao Ćurčić,plus je imao iskustvo kao igrač u Portu i Benfici,učesnik evropskog i svetskog prvensta,imao je ime u evropi, Savo Milošević je tvrdio da on nije autoritet igračima,kako će Ćurčić biti autoritet našim vedetama,kada je trenirao samo jedan klub iz provincije u karijeri,samo je sa reprezentacijom putovao u inostranstvo,imao je poraze protiv Hondurasa i Meksika,pobeda protiv slabe Grčke nije reper,čiji je veći uspeh Drulovića osvojeno evropsko prvenstvo ili plasiranje Ćurčića na prvenstvo.Zašto se Ćurčić nije ostavio da bude selektor mladih , da se potvrdi na evropskom prevenstvu, pa mu posle dati šansu.Lične simpatije Save Miloševića prema Ćurčiću,unišnitiće i jednoga i drugog.. Najbolja kombinacija je Golac i Stanković,obojica autoriteti,Golac prvi strani igrač u Engleskoj,zamislite njega u svlačionici,da li bi Bane i Kolarov,odnosno bilo koji igrač mogli da dovedu u pitanje njegov autoritet,da li bi i jedan igrač mogao odbiti poziv Dekija

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.