Почетна / Фудбал / Репрезентација

Делегација из УАЕ очарана Спортским центром у Старој Пазови

Генерални секретар за омладину и спорт Уједињених Арапских Емирата, Абдул Малик Мохамед Али, рекао је како верује да је Спортски центар Фудбалског савеза Србије (ФСС) у Старој Пазови најлепши који је до сада видео
ФОТО: ФСС

Након потписивања споразума о сарадњи измеду Министарства омладине и спорта Србије и УАЕ, делегација ове земље Блиског истока посетила је и Спортски центар у Старој Пазови, а дочекали су је потпредседник и генерални секретар ФСС, Иван Ћурковић и Зоран Лаковић.

Захвалан сам што сам имао могућност да видим овај комплекс који је превазишао наша оцекивања. Све је веома добро урађено, цео спортски центар има веома квалитетне садржаје који су на располагању спортистима. Верујем да је ово најлепши спортски центар који сам до сада видео – изјавио је, између осталог, Али, а преноси сајт ФСС.

Посебну пажњу привукла је цена изградње оваквог центра, као и способност самоодржавања објекта.

Највише сам импресиониран ценом, много је мања него што сам могао претпоставити, а са тако мало новца направити овакав центар високог стандарда заиста је невероватно. Морам да честитам особљу и руководству који су успели да изграде спортски центар високог стандарда, то сигурно није био лак посао. Овај пројекат може помоћи не само развоју спорта у Србији већ и другим земљама. Прилично сам сигуран да ми у УАЕ можемо искористити идеје и рефлектовати оно што смо видели у Старој Пазови на наше пројекте – казао је Али.

Гости из УАЕ разгледали су терене, собе за спортисте, спа центар, као и друге садржаје којима центар располаже.

Сарадња са УАЕ запоцета је пре пар месеци, када су представници ФСС посредством конзула Милоша Перишића посетили Абу Даби и Дубаи и тамо организовали опширну презентацију.

Генерални секретар ФСС Лаковић изразио је наду да ће и у будућем периоду ова сарадња бити настављена.

 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejo
Lakovicu reci Karadzicu da ostali klubovi osim Crvene Zvezde ,Partizana i Vojvodine treba da naprave drenazu kako bi se takmicili u Super ligi Srbije to mora da bude uslov da bi bila bolja liga ako mislis da napreduje Srpski fudbal Lakovicu a ovo sto ste im pokazali Sejici ili jedan rece Arapi rade to ljepse
Aca Bg
Pa nisam baš siguran da je nešto najlepše što je Arapin video, jer sam čak i ja viđao mnogo lepše i bolje sportske centre tog tipa, ali za naše uslove jeste nešto najsavremenije...
Bojan
Pa napravio ga je Kokeza i Toncev !!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.